1. Webinar Vergroot je mentale flexibiliteit

    Webinar - Vergroot je mentale flexibiliteit

    Mentale flexibiliteit is een vaardigheid om je denkpatronen en overtuigingen aan te passen en te veranderen wanneer dat nodig is. Het stelt je in staat om effectief om te gaan met veranderingen, uitdagingen en onzekerheid. Wat kun je zelf doen om je mentale flexibiliteit te vergroten? En hoe kun je jouw medewerkers hierin ondersteunen?

    vergroot-je-mentale-flexibiliteit-min

    Ontwikkel jouw mentale flexibiliteit en omarm verandering

    In de aanloop naar de Week van de Mentale Gezondheid (3 tot en met 8 juni) organiseren mkbasics.nl en BeLife, op donderdag 23 mei, het inspirerende webinar 'Vergroot je mentale flexibiliteit'.

    Tijdens het webinar we gebruiken simpele, praktische technieken uit Acceptance and Commitment Therapy (ACT) om te ontdekken hoe je meer in het hier-en-nu kunt zijn. Verken jouw eigen waarden en vind manieren om werk, privé en hobby's in balans te brengen.

    📅 Datum: donderdag 23 mei 2024
    🕒 Tijd: 14.00 – 15:00 uur
    📌 Locatie: online webinar via WebinarGeek

    Inhoud webinar

    Met een vleugje positieve psychologie leren we hoe een positieve mindset kan bijdragen aan een gelukkiger leven. We gaan aan de slag met handige trucjes om te focussen op wat écht belangrijk is, en om los te laten wat je niet meer dient. Daarnaast belichten we hoe je jouw energie op peil kunt houden om effectief om te gaan met veranderingen en kansen te benutten.

    Leer hoe je zelf de regie in handen kunt nemen en omarm verandering voor een flexibeler en positiever leven!

    Na het webinar zal er gelegenheid zijn tot het stellen van vragen. Ook ontvangen de deelnemers na afloop een digitale goodiebag met daarin o.a. de opname van het webinar en informatiemateriaal over het vergroten van je mentale flexibiliteit.

    Over de trainer

    Foto gezicht
    Suzanne van der Heiden is Psycholoog Arbeid & Gezondheid. Haar affiniteit, ervaring en expertise ligt op het gebied van het mentaal versterken van medewerkers en organisaties. In trainingen en individuele trajecten helpt ze onze klanten verder op het gebied van allerlei mentale thema’s zoals mentale veerkracht en flexibiliteit, omgaan met stress en het voorkomen van burn-out, grip op werkdruk en de balans tussen werk en privé. Om niet alleen verzuim te voorkomen, maar iedereen beter tot zijn recht te laten komen in zijn werk en op andere levensgebieden.

     

    Aanmelden

    Deelname is gratis. Wil je aanwezig zijn bij het webinar? Klik op onderstaande butto en vul het inschrijfformulier in. 

    Aanmelden  

    ___

    Het webinar ‘Vergroot je mentale flexibiliteit’ is een samenwerking tussen mkbasics.nl en BeLife.

    Deel deze pagina

    Aanmelden

    📅 Donderdag 23 mei 2024
    🕒 14.00 - 15:00 uur

    Aanmelden webinar