Keuringen

Online afspraken plannen voor keuringen & vaccinaties

Onze preferred supplier voor keuringen Arbo Unie presenteert het online planningsportaal ‘mijn afspraken’. Dit planningsportaal biedt je de mogelijkheid om vanaf nu zelf keuringen en vaccinaties te plannen. Klik hier voor het portaal.

Met het portaal kan je, zelf of jouw medewerker, 24 uur per dag en 7 dagen per week zien waar en op welke dag en tijd een medewerker terecht kan voor een keuring of vaccinatie. Dat maakt het plannen of wijzigen van een afspraak een stuk sneller en eenvoudiger. De jaarplanning in het portaal geeft duidelijk inzicht in de geplande en te plannen keuringen. Zo voorkom je dat mensen ongekeurd aan het werk zijn of risico lopen.

Voordelen ‘mijn afspraken’
Via het online portaal ‘mijn afspraken’ plan en wijzigt je 24 uur per dag snel een afspraak voor een keuring of vaccinatie.

  • ‘Mijn afspraken’ biedt een duidelijk overzicht van de reeds geplande keuringen en vaccinaties. Je ziet direct wat de mogelijkheden zijn voor een nieuwe afspraak. De status van dit overzicht is altijd actueel.
  • Relevante informatie over de keuring of vaccinatie, zoals de geldigheidsduur of een bijbehorende vragenlijst, kan de medewerker vooraf raadplegen via het eigen overzicht in het portaal. De vragenlijst die bij de keuring hoort, kan direct online worden ingevuld.
  • Door tijdig een keuring of vaccinatie in te plannen, kunnen medewerkers optimaal hun werk blijven doen. Het portaal ‘mijn afspraken’ ondersteunt daarbij.
  • Alle correspondentie en vragenlijsten online en per e-mail.
  • Klik hier voor een demonstratiefilmpje. 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met jouw casemanager of een e-mail sturen naar mijnafspraken@arbounie.nl.

Downloads

Heb je een vraag?