Online mentale en sociale gezondheid

Mentaal sterk blijven

De uitbraak van het coronavirus vraagt op dit moment enorm veel van organisaties en haar medewerkers. Ons aanpassingsvermogen wordt flink op de proef gesteld.

Thuiswerken betekent dat niet alleen de manier van werken anders is, maar ook de context van werken en de werkplek. Werk en privé lopen wellicht door elkaar heen. Werktijden worden flexibel en hoe hou je contact met de medewerker(s) individueel en in groepsverband? Als leidinggevende vraagt dit andere vaardigheden en kan dit zelfs stressvolle situaties met zich meebrengen. In deze tijd van verandering is het belangrijk om met elkaar mee te bewegen. Eigenaarschap en verantwoordelijkheden worden groter, maar hoe zorg je ervoor dat medewerkers hierin taakvolwassen worden? 

Voor het ondersteunen van de mentale veerkracht en sociale verbinding in de thuiswerkende situatie hebben we een multidisciplinair team van experts beschikbaar bestaande uit: bedrijfsmaatschappelijk werkers, psychologen en arbeids- & organisatieadviseurs. Onze professionals bieden een veilige omgeving om onzekerheden en gevoelens van ongemak te uiten en praktische tips te geven afgestemd op de persoonlijke situatie van zowel medewerkers als leidinggevenden. 

Het resultaat? Je medewerker wordt mentaal effectief en praktisch ondersteund om goed inzetbaarheid te blijven. De leidinggevenden worden ontlast.

Wil je meer informatie over Online mentale en sociale gezondheid? Vul dan onderstaand formuler in.

Bij het uitvoeren van deze dienst maken wij gebruik van de diensten van onze moederorganisatie Arbo Unie. Offerte/facturatie geschiedt ook via hen.