Over ons

Wij zijn een tikkeltje eigenwijs, wij geloven namelijk niet in de traditionele aanpak van de gemiddelde arbodienst. Onze MKB-mentaliteit staat garant voor snelheid en duidelijkheid. Als dochtermaatschappij van Arbo Unie zijn wij een full-service gecertificeerde arbodienstverlener met een eigentijdse kijk op verzuim. Verzuim dat in de eerste 2 jaar, maar ook daarna nog onze aandacht heeft! Wij snappen wat verzuim aan kosten en ongemak voor de werkgever met zich meebrengt en overzien wat de gevolgen kunnen zijn voor de medewerker.

Zodra een van jouw medewerkers ziek wordt, krijg je te maken met verschillende wettelijke regels. Regels die een investering in tijd vergen, maar ook financiële risico’s met zich meebrengen. Wij bieden een compleet pakket op het gebied van verzuim en re-integratie waarbij je zeker weet dat je aan de eisen van de Wet Verbetering Poortwachter voldoet. De dienstverlening wordt uitgevoerd door een vast team van goed opgeleide professionals met ervaring in jouw branche die samen met jou de arbeidsproductiviteit in jouw bedrijf verhogen en de verzuimschadelast van jou en je medewerker beperken.

Onze missie

Wij helpen graag om de inzetbaarheid van werknemers in kaart te brengen en actief mee te denken over hoe we het potentieel van werknemers volledig kunnen benutten. Wij streven naar inzetbare, gezonde en gemotiveerde werknemers bij onze klanten en daarmee mét hen naar duurzame optimaal presterende organisaties.

Mkbasics.nl helpt organisaties het werk zó vorm te geven dat werknemers zich veilig, gezond en productief  kunnen inzetten. Van onze professionals mag je een persoonlijke, innovatieve en daadkrachtige aanpak verwachten. Dat hoort bij onze ambitie: de beste schadelastbeperker van Nederland zijn.

Ben je benieuwd naar wat ons beweegt? Bekijk dan hieronder onze bedrijfsfilm.

Downloads