Voordeel

Voor werkgevers en werknemers

Collectieve inkoop

Als ondernemer doet u waar u goed in bent; ondernemen! 

Net als u zijn nog 8.500 MKB ondernemingen aangesloten bij mkbasics.nl. Deze omvang hebben wij gebruikt om inkoopvoordeel te realiseren. In een exclusieve samenwerking met Max Profit bieden wij u uiterst hoge kortingen. 

Heeft u 10 medewerkers in dienst? Wij besparen u graag 1.000 euro! Heeft u 40 medewerkers in dienst, wij besparen u graag 4.000 euro. En dat kan zelfs nog meer zijn. Het kost u nog geen uur tijd! Wij besparen u kosten inzake elektra, schoonmaak, blusmiddelen, alarminstallaties, telefonie, drukwerk, buma, sena, accountancy & allerhande verzekeringen.

Natuurlijk kan dat telefonisch, maar we komen ook graag bij u langs voor de MKB Voordeel scan. In nog geen uur tijd besparen wij u tot 30% op uw lasten tegen dezelfde voorwaarden die u nu heeft. Het bedrag/percentage dat u kunt besparen is afhankelijk van de mate waarin u gebruik wenst te maken van diensten, en van welke diensten u gebruik maakt.

Als klant van mkbasics.nl geniet u van dit voordeel en zijn er geen kosten aan het lidmaatschap verbonden. Tijdens een vrijblijvende afspraak wordt uw huidige situatie doorgenomen en wordt uitgerekend worden hoeveel voordeel wij u kunnen bieden. Verdien (een deel) van de kosten van uw arbodienstverlening terug!

U wilt meer weten of contact met ons opnemen ? Vul dan onderstaand formulier in.

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op!

Please enter the word you see in the image below: