Vitaliteit

Vitale werknemers presteren beter!

Vitaliteit

Workshops (groep)

Energieke en vitale mensen maken verschil. 

Mkbasics.nl faciliteert en inspireert mensen om regie te nemen over hun eigen gezondheid en vitaliteit. Wij geloven in de kracht van mensen en teams. Met onze workshops en trainingen brengen we deelnemers en teams vanuit hun eigen kracht in beweging. Dit doen we op een praktische en energieke wijze, gebaseerd op de laatste theorieën en jarenlange praktijkervaring. 

We hebben een uitgebreide menukaart met ons aanbod workshops en trainingen op het gebied van vitaliteit en werkplezier. We hebben de workshops en trainingen onderverdeeld in workshops en trainingen op het gebied van menskracht (energieke medewerkers) en teamkracht (energieke teams en energieke leiders). 

De workshops zijn gericht op het maken van een start naar een hogere vitaliteit. Tijdens een workshop worden nieuwe inzichten over energie en prestatie overgebracht. Deelnemers krijgen opdrachten en oefeningen waarmee ze handvatten krijgen om zelfstandig en met elkaar aan de slag te kunnen. 

Een training is gericht op daadwerkelijke gedragsverandering. De combinatie met coaching en intervisie is effectief om patronen te doorbreken en om denken en handelen in beweging te krijgen. 

Meer informatie: sales@mkbasics.nl.