Vitaliteit

Vitale werknemers presteren beter!

Vitaliteit

Vitaliteit

We bewegen te weinig, eten te veel en worden te dik. Hierdoor lopen we een steeds groter risico op welvaartsziekten zoals hart- en vaatziekten en diabetes. Obesitas vormt de belangrijkste bedreiging voor de volksgezondheid en voor de inzetbaarheid van werknemers.

Dat werknemers die lekker in hun vel zitten beter presteren en meer betrokken zijn, is bekend. Ze verzuimen minder, hebben meer veerkracht, motivatie en gedrevenheid. Bedrijven met vitale werknemers presteren beter en hebben grotere kans op blijvend succes.

Wij zien een trend waarin de (potentiële) medewerkers naast de vak inhoud ook zoeken naar een persoonlijke groei. Binnen mkbasics.nl hebben we deze trend gekoppeld aan het toenemende belang van werkgevers ten aanzien van inzetbaarheid van haar medewerkers. Steeds vaker ontstaan problemen met betrekking tot inzetbaarheid niet alleen op het werk, maar ook in de privé sfeer door zaken als leefstijl.

Mkbasics.nl inspireert mensen om regie te nemen over hun eigen gezondheid en vitaliteit. Wij geloven in de kracht van mensen en teams. Met onze workshops en trainingen brengen we deelnemers en teams vanuit hun eigen kracht in beweging. Dit doen we op een praktische en energieke wijze, gebaseerd op de laatste theorieën en jarenlange praktijkervaring. 

We hebben een uitgebreide menukaart met ons aanbod workshops en trainingen op het gebied van vitaliteit en werkplezier. We hebben de workshops en trainingen onderverdeeld in workshops en trainingen op het gebied van menskracht (energieke medewerkers) en teamkracht (energieke teams en energieke leiders).

Neem voor meer informatie contact op met jouw casemanager  of bel met 085 - 273 10 12.


Dé arbodienst voor ondernemend Nederland.