RI&E

Met een RI&E weet je waar je aan toe bent!

Met een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) brengt mkbasics.nl samen met jou in kaart welke potentiële risico’s je loopt met jouw werknemers. En welke maatregelen je kunt nemen om die risico’s te beperken. Veel zakelijke risico’s zijn namelijk voorspelbaar. Bijvoorbeeld de uitschakeling van een medewerker door een calamiteit of ziekte, zoals RSI, een bedrijfsongeval of langdurige hoge werkdruk.

Aan alles gedacht
Met de RI&E toetst mkbasics.nl meteen of jouw bedrijf voldoet aan de regels en richtlijnen op arbogebied, En wat je eventueel nog moet doen. Daarmee zit je altijd safe. Ook als de arbeidsinspectie komt beoordelen of je alles hebt gedaan om risico’s te voorkomen. Die regels en richtlijnen zijn voor veel ondernemers een ondoordringbaar oerwoud. Onze specialisten banen de weg voor jou. Zij kennen alle ins en outs uit hun dagelijkse praktijk. Je vermindert de kans op verzuim en uitval door te werken aan de arbeidsomstandigheden in jouw bedrijf. Of je de zorg daarvoor (deels) bij ons legt, is aan jou.

Kies voor zekerheid
Het hebben van een RI&E is verplicht. In een telefonisch of persoonlijk gesprek vertellen wij je graag meer over de exacte verplichtingen die je als ondernemer hebt. Vrijblijvend. Maak je al gebruik van een RI&E die specifiek voor jouw branche is ontwikkeld? Op jouw verzoek toetsen wij die voor je. We leveren de RI&E voor een vaste prijs, dus zonder het risico van hoge nacalculaties. Prettig om te weten.

Zie hier een informatie filmpje over de RI&E of kijk voor meer informatie op www.rie.nl. Hieronder kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. Bellen kan altijd naar 085-2731000.

Downloads