Verzuim

Wij begeleiden uw medewerker van ziekmelding tot re-integratie.

RI&E

Met een RI&E weet je waar je aan toe bent!


Met een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) brengt mkbasics.nl samen met u in kaart welke potentiële risico’s u loopt met uw werknemers. En welke maatregelen u kunt nemen om die risico’s te beperken. Veel zakelijke risico’s zijn namelijk voorspelbaar. Bijvoorbeeld de uitschakeling van een medewerker door een calamiteit of ziekte, zoals RSI, een bedrijfsongeval of langdurige hoge werkdruk.

Aan alles gedacht
Met de RI&E toetst mkbasics.nl meteen of uw bedrijf voldoet aan de regels en richtlijnen op arbogebied, En wat u eventueel nog moet doen. Daarmee zit u altijd safe. Ook als de arbeidsinspectie komt beoordelen of u alles hebt gedaan om risico’s te voorkomen. Die regels en richtlijnen zijn voor veel ondernemers een ondoordringbaar oerwoud. Onze specialisten banen de weg voor u. Zij kennen alle ins en outs uit hun dagelijkse praktijk. U vermindert de kans op verzuim en uitval door te werken aan de arbeidsomstandigheden in uw bedrijf. Of u de zorg daarvoor (deels) bij ons legt, is aan u.

Kies voor zekerheid
Het hebben van een RI&E is verplicht. In een telefonisch of persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over de exacte verplichtingen die u als ondernemer hebt. Vrijblijvend. Maakt u al gebruik van een RI&E die specifiek voor uw branche is ontwikkeld? Op uw verzoek toetsen wij die voor u. We leveren de RI&E voor een vaste prijs, dus zonder het risico van hoge nacalculaties. Prettig om te weten.

Zie hier een informatie filmpje over de RI&E of kijk voor meer informatie op www.rie.nl. Hieronder kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Bellen kan altijd naar 088-2728948
!

Downloads

Offerteaanvraag Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)