VIPP Teamscan

Medewerkers in beeld

Wanneer face-to-face contact niet meer vanzelfsprekend is en we massaal vanuit huis werken sta je als leidinggevende voor grote uitdagingen. Hoe hou je alles draaiende? Hoe hou je verbinding met je medewerkers? VIPP online biedt leidinggevenden handvatten om inzicht en grip te houden op de duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van hun medewerkers.

Met de digitale VIPP Teamscan krijgen leidinggevenden in korte tijd inzicht in hoe inzetbaar en vitaal hun medewerkers zijn. Met de online training leren leidinggevenden hoe ze de dialoog met hun medewerkers aangaan en de medewerkers ondersteunen in hun inzetbaarheid en vitaliteit.

Maatwerk
In overleg met de opdrachtgever stemmen we de doelen en resultaten af zodat we het programma op maat kunnen aanbieden, de digitale Teamscan kunnen inrichten en de leidinggevenden kunnen uitnodigingen. 

Opbouw van het programma
Het programma bestaat uit: een kick-off sessie, het invullen van de scan, een adviesgesprek met de leidinggevende en een afsluitende sessie.

 1. Een kick-off sessie voor de leidinggevenden
  Leidinggevenden worden meegenomen in het speelveld duurzame inzetbaarheid en hun rol hierin, specifiek in de context van de huidige situatie en op afstand werken. Vervolgens krijgen zij een introductie op de digitale VIPP Teamscan.
   
 2. Invullen van de scan en online adviesgesprek
  Iedere deelnemende leidinggevende vult de Teamscan digitaal in. In een individueel adviesgesprek met de leidinggevende en een consultant van BeLife worden de resultaten besproken en wordt de teamscan volledig gemaakt. Tevens gaan we dieper in op de thema’s die spelen per medewerker en acties die kunnen worden ingezet.
   
 3. Afsluitende sessie voor leidinggevenden
  De resultaten uit de teamscans, conclusies en adviezen worden AVG-proof verwerkt in één presentatie die we in een online sessie delen met de leidinggevenden. Tijdens deze sessie krijgen de leidinggevenden tips en tricks om de dialoog met hun medewerkers aan te gaan.
Wil je meer informatie over de VIPP Teamscan? Vul dan onderstaand formuler in.

Bij het uitvoeren van de VIPP Teamscan maken wij gebruik van de diensten van bedrijfsonderdeel BeLife. Offerte/facturatie geschiedt ook via hen.