Online coaching

Het coronavirus en de vele veranderingen die hiermee gemoeid zijn kunnen voor onrust zorgen bij de medewerkers waardoor hun vitaliteit, werkplezier of mentale veerkracht onder druk komt te staan. Als werkgever sta je nu voor een grote uitdaging. Hoe hou je alles zo goed mogelijk draaiend in deze compleet veranderde situatie? En hoe kan jij iets voor jouw medewerkers betekenen op het gebied van hun (mentale) vitaliteit?

Onze online coaches begeleiden medewerkers op het gebied van (mentale) vitaliteit zodat zij nu en in toekomst met energie en plezier aan het werk blijven.

Online vitaliteitscoaching 
De vitaliteitscoach maakt gebruik van motiverende gesprekstechnieken gericht op ontlokken en versterken van intrinsieke motivatie tot verandering. De coach en de medewerker stellen samen een persoonlijk vitaliteitsplan op waarbij lifestyle thema’s zoals voeding, beweging, slaap en/of stress centraal staan.

Online mental coaching
Als onzekerheid en veranderingen langer aanhouden kunnen medewerkers de grip en het perspectief verliezen en niet meer goed in beeld hebben wat goed voor hen is in deze tijd. Ook kan somberheid en vermoeidheid ervoor zorgen dat mensen zaken niet meer scherp in beeld hebben en de grip verliezen. Op dit moment kan een gesprek met een coach erg prettig zijn. Samen met de medewerker zet de coach alles wat de medewerker bezighoudt of onrustig maakt op een rij. Vaak geeft één gesprek al meer overzicht voor de medewerker. 

Mental coaching individueel
Voor één individueel online mental coachingsgesprek bieden we de mogelijkheid om dit direct aan te schaffen via de BeHealthi webshop. Liever meerde coachingsmomenten aanschaffen? Vraag dan een offerte aan voor de online mental coaching dagdelen. 

Wil je meer informatie over het Online coaching? Vul dan onderstaand formulier in.

Bij het uitvoeren van Online coaching maken wij gebruik van de diensten van bedrijfsonderdeel BeLife. Offerte/facturatie geschiedt ook via hen.