Corona Werkscan

Een sterke organisatie in de 1,5 meter samenleving

Iedere organisatie krijgt ermee te maken: De 1,5 meter samenleving. Waarschijnlijk ben je al gestart met het nadenken over de praktische invulling hiervan. 

Wij kunnen organisaties helpen om hun medewerkers optimaal te laten (thuis)werken tijdens de coronacrisis en bij werkhervatting binnen de 1,5 meter samenleving. Hiervoor hebben we de Corona Werkscan ontwikkeld. Daarmee krijg je direct inzicht of de genomen maatregelen voldoen, of de veiligheidsrisico’s goed in beeld zijn en hoe het gaat met de mentale gesteldheid van je medewerkers. Maar ook de aandacht voor uw medewerkers en het management van leidinggevenden komen aan bod. 

De Corona Werkscan bestaat uit een lijst met zorgvuldig opgestelde vragen, die je online kunt invullen. Wij verwerken deze vragen in een overzichtelijke infographic, zodat je in één oogopslag kunt zien waar het goed gaat en waar zich eventuele knelpunten bevinden. In een persoonlijk adviesgesprek bespreken we samen de mogelijkheden voor verbetering. 

Resultaat? Inzicht in huidige situatie en de genomen beheersmaatregelen. Handvatten voor een verdere aanpak die voldoet aan alle eisen. 

Wil je meer informatie over de Corona Werkscan? Vul dan onderstaand formuler in.

Bij het uitvoeren van de Corona Werkscan maken wij gebruik van de diensten van onze moederorganisatie Arbo Unie. Offerte/facturatie geschiedt ook via hen.