Verbanen

De juiste man op de juiste plek; in- of extern

Verbanen

Als werknemers vastlopen in hun werk, zit u als werkgever met een probleem. Hoe verder? Wij helpen u aan een oplossing en begeleiden mensen naar een nieuwe baan. Binnen uw eigen bedrijf of bij een andere onderneming. Verbanen noemen we dat. 

Uw werknemer heeft misschien al een mooie loopbaan achter de rug. Hij beschikt over kennis, vaardigheden, en zijn vakmanschap komt op veel plaatsen van pas. Maar mentale of fysieke omstandigheden verhinderen dat uw werknemer goed functioneert. Waardoor hij vaak verzuimt. 

Het kan ook zijn dat uw medewerker niet meer in het huidige team past. Of wellicht komen uw verwachtingen niet overeen met die van de werknemer. Ook kan er sprake zijn van een arbeidsconflict. In die gevallen is het beter om het talent en vakmanschap van uw medewerker elders in te zetten. 

Met een persoonlijkheidsprofiel en andere instrumenten maakt mkbasics.nl inzichtelijk wat u en uw werknemer van elkaar verwachten. In een open en eerlijk gesprek stellen we vervolgens vast of u over en weer aan deze verwachtingen kunt voldoen. 

Met de focus op mogelijkheden maakt een bedrijfsarts een lijst van passende functies. Vervolgens kijken we aan de hand van het persoonlijkheidsprofiel en de wensen van de medewerker waar deze inzetbaar is. 

Stap 1 : Zoeken naar kansen binnen uw eigen bedrijf. Dat is vaak voor alle partijen de eenvoudigste oplossing.
Stap 2 : Zoeken buiten het huidige bedrijf. Dat doen wij als de verhoudingen te veel zijn verstoord of als geschikte mogelijkheden bij u ontbreken. 

Wij werken met business partners, gevestigd in uw regio, die de lokale arbeidsmarkt door en door kennen. Onze casemanagers zijn ieder verantwoordelijk voor meer dan honderd bedrijven in de regio. De casemanager introduceert uw kandidaat bij mogelijke andere werkgevers, waar nodig met behulp van derden. 

Door de nauwe samenwerking met de meeste grote verzekeraars en specialisten op het gebied van re-integratie en outplacement zijn wij continue op de hoogte van de beste weg om de medewerker te helpen en de kosten binnen de perken te houden. 

Verbanen van talent en vakmanschap – dat is waar we goed in zijn. Wij presenteren geen grootse plannen, we doen gewoon wat we beloven. Met succes. Dat werkt positief voor alle partijen. 

Informatie aanvraag