Wij zijn op zoek naar een gedreven Jobcoach

Mensen die werken in een functie die ze echt leuk vinden, presteren het beste. Een medewerker die niet goed op zijn plek zit, presteert niet optimaal of loopt zelfs risico uit te vallen. Het afgelopen jaar hebben wij onderzoek gedaan hoe hier een positieve bijdrage aan kunnen leveren. Dat is hard nodig, want ruim 50% is niet gelukkig in zijn of haar werk blijkt uit onderzoek.

Wij denken een antwoord te hebben om erop toe te zien dat mensen een passende baan krijgen en met plezier naar hun werk gaan. Wij bieden medewerkers adequate begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan waarbij wij loopbaan en gezondheid met elkaar combineren op basis van ieders wensen, maar ook ieders kunnen.

Functieomschrijving
Voor uitbreiding van ons team in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Jobcoach Verbanen (36 uur per week). De Jobcoach is gericht op het duurzaam herplaatsen van de werknemer in een baan die past. Hij/zij begeleidt de werknemer zeer actief in dit traject.

De Jobcoach gaat zich o.a. zelfstandig en zeer actief bezighouden met het begeleiden en bemiddelen van werknemers, die bijvoorbeeld uitgevallen zijn door ziekte (2e spoor), naar duurzaam passend werk. De Jobcoach voert gesprekken, schrijft trajectplannen en voortgangs- en evaluatierapportages, onderzoekt, intervenieert waar nodig, adviseert m.b.t. de haalbaarheid en slagingskans naar regulier werk, onderhoudt contacten met werknemers en werkgevers. Hij/zij acquireert voor werkplekken en draagt zorg voor een goede klantrelatie.

Wat wij bieden
Als Jobcoach Verbanen kun je rekenen op een werkweek met volop afwisseling, contact met collega’s en aansprekende klanten en een marktconform salaris, voorzien van een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn
Verbanen bestaat uit een leuke club mensen met liefde voor het vak en de ambitie om echt het verschil te maken voor mensen die op zoek zijn naar passend werk. Wij staan open voor alle vernieuwingen, technologisch en maatschappelijk, die van pas kunnen komen in onze dienstverlening. Wij werken in grote vrijheid en weten elkaar te vinden als dat nodig is. En overigens ook als dat niet per se nodig is. De komende 2 jaar rollen we deze nieuwe zelfstandige business unit van Arbo Unie uit over heel Nederland.

Lees ook de ervaringen van jouw toekomstige collega’s: Paul Boon en Priscilla Panday.

Reageer
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag, voorzien van cv en motivatie en met vermelding van je opzegtermijn en een salarisindicatie op recruitment@arbounie.nl.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Alicia van Waveren, Senior Recruiter 0637708865.