Wij zijn op zoek naar basisartsen

Artsen die interesse hebben in een TraineeShip binnen organisatie en onderdeel worden van een medisch team onder begeleiding van een geregistreerd bedrijfsarts.

Op 1 november start ons TraineeShip en we zouden je graag per 1 oktober willen laten starten. Wij zoeken meerdere artsen door het hele land. De vacatures komen voort deels als vervanging collega’s die met pensioen gaan en deels om nieuwe klanten te bedienen.

Wij
Als beste schadelastbeperker van Nederland hebben wij een voorbeeldfunctie richting onze klanten. Onze werkwijze zorgt voor duurzame productiviteit. Mensen willen meedoen om de beste versie van zichzelf in te zetten ten dienste van de organisatie en de tevreden klant.

Wij zijn een innovatieve arbodienst die staat voor de professionele autonomie van de professional en waar je de ruimte krijgt en verantwoordelijkheid hebt om als team je bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de organisatie. Een leuke club van mensen met liefde voor het vak en kennis van zaken. Een plek waar je wordt gewaardeerd om wie je bent en wat je bijdraagt. Wij kennen als geen ander de waarde van een gezonde werkomgeving.

Bij mkbasics.nl werken gedreven casemanagers, (bedrijfs)artsen, arbeidsdeskundigen en andere specialisten die in grote vrijheid optreden. Allemaal professionals die werknemers, werkgevers en collega’s aanspreken op ieders eigen verantwoordelijkheid. Professionals die elkaar weten te vinden als dat nodig is. En overigens ook als dat niet per se nodig is.  Er is ruimte voor creativiteit en innovatie. Wij werken vanuit vertrouwen en oefenen iedere dag met volwassen vormen van controle op essentiële zaken en niet op details. We weten immers waar we heengaan en wat daar voor nodig is.

We werken in het hele land, met vaste regionale (verzuim)teams. De collega’s die bij ons werken zijn competent en hebben de autonomie om te ondernemen in hun vakgebied. Wij steunen elkaar in onze teams en stemmen frequent af hoe het met de organisatie (binnen en buiten het team) gaat.

Wij werken met een groeiend aantal klanten, want mkbasics.nl zit in de lift. Klanten waar wij heldere afspraken mee hebben gemaakt en waar wij dagelijks toegevoegde waarde leveren. Wij zouden het fantastisch vinden als jij ons helpt met het versterken van een van onze medische teams binnen onze organisatie.

Als basisarts verwachten wij dat je met de TraineeShip start. Deze start met drie weken lang onboarding om vervolgens onder begeleiding van je bedrijfsarts en buddy je weg te vinden in het vak en onze organisatie.

Jij
Als arts (medisch specialist) bij mkbasics.nl werk jij in je medische team samen met de casemanagers (niet medische specialisten in sociale zekerheid) aan het leveren van hoogwaardige dienstverlening in een verzuimteam. Als arts maak je onderdeel uit van je eigen medische team waar bedrijfsarts, basisartsen, Arbo verpleegkundigen en andere specialisten deel van uitmaken.  

Je werkt om te leven, je leeft niet om te werken. Het is belangrijk dat je voldoening en plezier uit je werk haalt. Je waardeert de werktijden tijdens kantooruren en wilt graag zelfstandig werken en op die manier je bijdrage leveren aan de maatschappij.

Je waardeert de verscheidenheid aan medische en psychosociale problematiek, wilt het gevoel hebben iets voor mensen te kunnen betekenen. Het werken in een team is eerder een uitdaging dan een belemmering. Een team dat ook de vrijheid heeft om samen te ondernemen in bedrijfsgezondheid en invloed heeft op de organisatie. Daar wil je graag je bijdrage aan leveren. Het vak bedrijfsarts is voor jou een uitdaging op meerdere vlakken. Je medische kennis komt van pas, maar ook je commerciële kant wordt uitgedaagd. Het sparren in een multidisciplinaire omgeving prikkelt je. Je bent communicatief vaardig en fungeert als coach voor de mensen.

Als persoon ben je een aanpakker en durf je een standpunt in te nemen op basis van professionele autonomie. Je begrijpt wat verzuim aan kosten en ongemak voor de werkgever met zich meebrengt en overziet wat de gevolgen kunnen zijn voor de medewerker. Op zowel financieel als sociaal gebied. Jouw ambitie: het toezien op een optimale re-integratie van medewerkers door de samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Wij zoeken basisartsen

  • met goede communicatieve vaardigheden
  • bij voorkeur ervaring (liefst ook met taakdelegatie)
  • die daadkrachtig zijn in doen en laten
  • die zijn verantwoordelijkheid nemen in doen en laten
  • teamplayer zijn

Ons aanbod

  • Een leuke baan bij een leuke en hechte club voor maximaal 36uur per week met een prima salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals een riante pensioen- en WGA hiaatregeling, een laptop, telefoon en een indien nodig een auto van de zaak.
  • Ruimte om ook keuringen te doen, te werken voor grotere bedrijven of een combinatie van dit alles op basis van je voorkeur en de mogelijkheden in je regio.
  • Ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen via onder meer scholing en trainingen. We verwachten ook dat je hier gebruik van maakt. Hiervoor is er een centraal jaarplan waar je in mee kunt denken alsook de ruimte om zelf te bewegen.
  • Leuke collega’s die begrijpen waar jij mee bezig bent en wat jou beweegt.

Meelopen, kennismaken of solliciteren
Heb je vragen kun je bellen met Alicia van Waveren op 06 3770 8865 of Thecla Jansen (regiomanager) op 06 - 5250 1702.

Een kop koffie te drinken om kennis te maken met (een collega bedrijfsarts binnen) onze organisatie kan altijd. Alicia of Thecla brengen je indien gewenst graag in contact met een collega bedrijfsarts om je te oriënteren indien gewenst. Meelopen met een van de collega’s natuurlijk ook.

Indien je wilt solliciteren stuur dan een mail met je motivatie en cv naar werkenbij@mkbasics.nl