Week van de werkstress

Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer één. Meer dan een miljoen mensen lopen jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische ziektes. Dat kan veel verschillende oorzaken hebben en zich manifesteren in legio symptomen. De problemen hadden vaak voorkomen kunnen worden als de mensen die er mee te maken kregen eerder over hun problemen hadden gesproken met hun omgeving, thuis en op de werkvloer. Daarom is het belangrijk om werkstress bespreekbaar te maken.

Ons zusterbedrijf Fysergo is gespecialiseerd in Vitaliteit. In de week van 13 november tot 16 november staan zij ook stil bij werkstress. Maak werkstress bespreekbaar middels interactieve workshops en/ of webinars en ga aan de slag met o.a. Persoonlijk Leiderschap, Mentale Veerkracht en/of je werk-privé balans.

In een korte presentatie "Week van de werkstress actie aanbod workshops Fysergo" die u hier kunt downloaden, kunt u ervaren hoe Fysergo u kan helpen.

Meer informatie over Fysergo is te vinden op www.fysergo.nl 

Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook terecht bij uw casemanager van mkbasics.nl of Janneke de Valk van Fysergo. Janneke is ook bereikbaar op 06-27170466.

Geschreven door Janneke de Valk, Fysergo.