Webinar(s) persoonlijk leiderschap

Hoe ontwikkelt personeel persoonlijk leiderschap?

Om topprestaties te kunnen leveren moet je voortdurend verantwoordelijkheid en initiatief nemen en worden uitgedaagd om creatieve oplossingen aan te dragen. Het is dus belangrijk dat iedereen hun talent, denkkracht, energie en enthousiasme optimaal benut. Dit vraagt om constante persoonlijke en professionele groei.

Deze persoonlijke en professionele groei is te realiseren vanuit 'persoonlijk leiderschap': weten wie je bent, waar je voor staat en hoe je met je talent een maximale bijdrage kan leveren. Onze partner op het gebied van vitaliteit (Fysergo), organiseert de komende maanden via een vitaliteitsplatform een zestal Webinars.

Waarom een Webinar?

Middels een Webinar leer je op een laagdrempelige manier over nieuwe onderwerpen. In totaal worden er de komende maanden zes Webinars gegeven met onderwerpen als:

  • Persoonlijk leiderschap
  • Bewegen & werk
  • Talent & werk
  • Mentale kracht
  • Voeding
  • Slapen

In de eerste Webinar van vrijdag 6 oktober om 11.00 uur staat het thema persoonlijk leiderschap centraal.

Mogelijkheden van deelname
De Webinars wordt in verschillende pakketten aangeboden.

Webinar Live
Als deelnemer kun je de Webinar live bekijken (inclusief de mogelijkheid live vragen te stellen via de chat) en kijk je evt. de Webinar op een later tijdstip terug. Je hebt een jaar lang de mogelijkheid om de professional vragen te stellen via de chat.

Webinar Live Plus
Als deelnemer kun je de Webinar live of in zijn eigen tijd bekijken. Vervolgens is er online een coaching gesprek inbegrepen waarbij persoonlijke doelen worden vastgesteld.

Webinar Live Extra
Als deelnemer bekijk je de Webinar live of op een moment dat het je uitkomt. Daarna volgen meerdere of langere online coaching gesprekken waarbij persoonlijk doelen worden vastgelegd en de deelnemer aan de slag gaat met het bereiken van de doelen.

Investering in persoonlijk leiderschap

   1 stuk  Serie van 3  Serie van 6
Webinar Live  € 19,50  € 49,50  € 129,50
Webinar Live Plus  € 105,-  € 299,- (-5%)  € 750,- (-10%)
Webinar Live Extra  € 199,50  € 199,50  € 199,50

De genoemde prijzen zijn per stuk, exclusief BTW

BeHealthi : structureel werken aan vitaliteit

Vanaf 1 oktober gaat Fysergo gebruik maken van een vitaliteitsplatform, BeHealthi. Je vindt hier o.a. het laatste nieuws op gebied van gezondheid en vitaliteit. Het vitaliteitsplatform wordt ook gebruikt om de Webinars uit te zenden. Over dit platform zullen we je nog nader informeren.

De gebruiker van het platform heeft de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de freemium content. Dit bevat wekelijks nieuwe blogs en een vragenlijst om je eigen vitaliteit te testen. Tegen een vergoeding worden er zaken als Webinars, online coaching en fysieke screens aangeboden

Webinar persoonlijk leiderschap