Vacature voor casemanager

Wij werven weer! Wij zijn op zoek naar een casemanager. Een casemanager die van aanpakken weten. Die snapt wat verzuim aan kosten en ongemak voor de werkgever met zich meebrengt en overzien wat de gevolgen kunnen zijn voor de medewerker.

Wij zoeken een casemanager voor de regio Noord Oost Nederland (Groningen/ Zwolle).  

Jij
Een casemanager die van aanpakken weet. Die snapt wat verzuim aan kosten en ongemak voor de werkgever met zich meebrengt en overziet wat de gevolgen kunnen zijn voor de medewerker. Financieel en sociaal. Jouw ambitie: dat de schadelast voor de werkgever binnen de perken blijft en dat de medewerker werk en inkomen behoudt. Je bent ondernemend en doortastend, hebt de touwtjes strak in handen bij het re-integratieproces en steekt energie in een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen. Je neemt werkgever en werknemer werk uit handen zonder hun verantwoordelijkheden en verplichtingen over te nemen. Zij hebben hun eigen verantwoordelijkheid en daar spreek je hen ook op aan. Geen flauwekul.

Wij
Een leuke club van mensen met liefde voor het vak en kennis van zaken. Die openstaan voor alle vernieuwingen, technologisch en maatschappelijk, die van pas kunnen komen in onze arbodienstverlening. Bij mkbasics.nl werken gedreven casemanagers, bedrijfsartsen en andere specialisten die in grote vrijheid optreden en elkaar weten te vinden als dat nodig is. En overigens ook als dat niet per se nodig is. We werken in het hele land, met vaste regionale teams. En met een groeiend aantal klanten, want mkbasics.nl zit in de lift. Onze doelgroep bestaat vooral uit ondernemers in middelgrote bedrijven. We spreken hun taal; we zijn uit hetzelfde hout gesneden. Innovatief, daadkrachtig en persoonlijk! Want we weten dat dát werkt.

Wij vragen

  • hbo-kennis- en denkniveau (of hoger)
  • ervaring in verzuim en bij voorkeur een opleiding casemanagement: i.i.g. bereid om de opleiding CroV te volgen.
  • goede communicatieve vaardigheden: niet te meegaand en mensen aan durven spreken op de eigen verantwoordelijkheid
  • daadkracht in doen en laten

Wij bieden

  • een leuke baan voor bij voorkeur 36uur per week (min. 32uur per week) met een prima salaris en geweldige secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals een riante pensioen- en WGA hiaatregeling, een laptop, telefoon en indien nodig een auto van de zaak.
  • ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen via onder meer scholing en trainingen. We verwachten ook dat je hier gebruik van maakt: stilstaan is geen optie.
  • leuke collega’s die begrijpen waar jij mee bezig bent en wat jou beweegt.

Interesse?
Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar werkenbij@mkbasics.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Alicia van Waveren op 06 3770 8865.