Vacature voor bedrijfsartsen

Wij zijn op zoek naar bedrijfsartsen. Bedrijfsartsen die van aanpakken weten. No nonsense professionals die snappen wat verzuim aan kosten en ongemak voor de werkgever met zich meebrengt en overzien wat de gevolgen kunnen zijn voor de medewerker. Ben je nog geen bedrijfsarts? Als arts leiden we je graag op tot bedrijfsarts.

Wij zoeken meerdere (bedrijfs)artsen door het hele land. Wij zouden graag nieuwe collega’s verwelkomen. Specifiek in Groningen, Eindhoven, Venlo en Rotterdam zijn we op zoek naar collega’s. De vacatures komen voort deels als vervanging collega’s die met pensioen gaan en deels om nieuwe klanten te bedienen.

Jij
Je werkt om te leven, je leeft niet om te werken. Het is belangrijk dat je voldoening en plezier uit je werk haalt. Je waardeert de werktijden tijdens kantooruren en wilt graag zelfstandig werken en op die manier je bijdrage leveren aan de maatschappij.

Je waardeert de verscheidenheid aan medische en psychosociale problematiek, wilt het gevoel hebben iets voor mensen te kunnen betekenen. Het werken in een team is eerder een uitdaging dan een belemmering. Een team dat ook de vrijheid heeft om samen te ondernemen in bedrijfsgezondheid en invloed heeft op de organisatie. Daar wil je graag je bijdrage aan leveren. Het vak bedrijfsarts is voor jou een uitdaging op meerdere vlakken. Je medische kennis komt van pas, maar ook je commerciële kant wordt uitgedaagd. Het sparren in een multidisciplinaire omgeving prikkelt je. Je bent communicatief vaardig en fungeert als coach voor de mensen.

Als persoon ben je een aanpakker en durf je een standpunt in te nemen op basis van professionele autonomie. Je begrijpt wat verzuim aan kosten en ongemak voor de werkgever met zich meebrengt en overziet wat de gevolgen kunnen zijn voor de medewerker. Op zowel financieel als sociaal gebied. Jouw ambitie: het toezien op een optimale re-integratie van medewerkers door de samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Wij
Een leuke club van mensen met liefde voor het vak en kennis van zaken. Die openstaan voor alle vernieuwingen, technologisch en maatschappelijk, die van pas kunnen komen in onze arbodienstverlening. Bij mkbasics.nl werken gedreven casemanagers, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en andere specialisten die in grote vrijheid optreden. Allemaal professionals die werknemers, werkgevers en collega’s aanspreken op ieders eigen verantwoordelijkheid. Professionals die elkaar weten te vinden als dat nodig is. En overigens ook als dat niet per se nodig is. We werken in het hele land, met vaste regionale teams. En met een groeiend aantal klanten, want mkbasics.nl zit in de lift. Wij zouden het fantastisch vinden als jij ons helpt met het kwalitatief versterken  van onze organisatie.

Wij vragen

  • Geregistreerd bedrijfsarts of in opleiding/ wens tot opleiding
  • goede communicatieve vaardigheden
  • daadkracht in doen en laten
  • Iemand die zijn verantwoordelijkheid neemt en anderen daar ook op aanspreekt

Wij bieden

  • werken bij een innovatieve arbodienst die staat voor de professionele autonomie van de professional en waar je de ruimte krijgt en verantwoordelijkheid hebt om als team je bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de organisatie.
  • een leuke baan bij een leuke en hechte club voor maximaal 36uur per week met een prima salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals een riante pensioen- en WGA hiaatregeling, een laptop, telefoon en een indien nodig een auto van de zaak.
  • ruimte om ook te werken als verzekeringsgeneeskundige, keuringen te doen, te werken voor grote bedrijven (200+) of een combinatie van dit alles op basis van je voorkeur en de mogelijkheden in je regio.
  • ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen via onder meer scholing en trainingen. We verwachten ook dat je hier gebruik van maakt: stilstaan is geen optie. Hiervoor is er een centraal jaarplan waar je in mee kunt denken alsook de ruimte om zelf te bewegen.
  • leuke collega’s die begrijpen waar jij mee bezig bent en wat jou beweegt.

Interesse?
Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar werkenbij@mkbasics.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Alicia van Waveren op 06 3770 8865.