Vacature voor 2 salesmanagers

Wij zijn op zoek naar twee keien van salesmanagers voor 32 - 36 uur p/w. Salesmanagers die van aanpakken weten. Geen dozenschuivers, maar mensen die snappen wat verzuim aan kosten en ongemak voor de werkgever met zich meebrengt en overzien wat de gevolgen kunnen zijn voor de medewerker.

Wij zoeken twee (ervaren) salesmanagers. Een salesmanager voor de regio Noord Oost Nederland en een salesmanager die contacten verzorgt met de verzekeraars en assurantietussenpersonen (landelijk). De vacatures komen voort deels als vervanging van een collega die doorgegroeid is in de organisatie en deels betreft het een nieuwe functie.

Jij
Je bent een aanpakker; doen is de nieuwe manier van denken. Je begrijpt wat verzuim aan kosten en ongemak voor de werkgever met zich meebrengt en overziet wat de gevolgen kunnen zijn voor de medewerker. Op zowel financieel als sociaal gebied. Jouw ambitie: ondernemers/ managers informeren en adviseren over de meest passende werkwijze voor hun bedrijf o.a. met behulp van een grondige analyse van/ en benchmark met de markt. Wij verkopen geen luchtkastelen, maar helpen de ondernemers/ managers met een goed product.

Je bent ondernemend en doortastend, hebt de touwtjes strak in handen en steekt energie in een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen. Je bent ervaren in de verkoop en bent bekend met actuele kennis, kunde en vaardigenheden die een salesmanager nodig heeft om anno 2017 succesvol te opereren. Met betrekking tot verzekeraars en tussenpersonen heb je bij voorkeur een groot netwerk. Ervaring in de bedrijfsgezondheidszorg is een pre.  

Wij
Een leuke club van mensen met liefde voor het vak en kennis van zaken. Die openstaan voor alle vernieuwingen, technologisch en maatschappelijk, die van pas kunnen komen in onze arbodienstverlening. Bij mkbasics.nl werken gedreven casemanagers, bedrijfsartsen en andere specialisten die in grote vrijheid optreden. Allemaal professionals die werknemers, werkgevers en collega’s aanspreken op ieders eigen verantwoordelijkheid. Professionals die elkaar weten te vinden als dat nodig is. En overigens ook als dat niet per se nodig is. We werken in het hele land, met vaste regionale teams. En met een groeiend aantal klanten, want mkbasics.nl zit in de lift. Wij zouden het fantastisch vinden als jij ons helpt met het blijven groeien van onze organisatie. 

Onze doelgroep bestaat vooral uit ondernemers in het MKB. We spreken hun taal; we zijn uit hetzelfde hout gesneden. Innovatief, daadkrachtig en persoonlijk! Want we weten dat dát werkt.

Wij vragen

  • hbo-kennis- en denkniveau (of hoger)
  • bij voorkeur ervaring in de branche
  • goede communicatieve vaardigheden
  • daadkracht in doen en laten
  • iemand die zijn verantwoordelijkheid neemt en anderen daar ook op aanspreekt

Wij bieden

  • een leuke baan voor bij voorkeur 32-36 uur per week met een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals een riante pensioen- en WGA hiaatregeling, een laptop, telefoon en een auto van de zaak.
  • ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen via onder meer scholing en trainingen. We verwachten ook dat je hier gebruik van maakt: stilstaan is geen optie
  • leuke collega’s die begrijpen waar jij mee bezig bent en wat jou beweegt.

Interesse?
Stuur dan een mail met je motivatie, cv en salariswens naar kim.van.egmond@mkbasics.nl .
Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Debby van der Zalm 06-525 00 375 of drs. Rik Nijkamp (directeur) 06 - 5250 0610.