Vacature : Medewerk(st)er Binnendienst Sales

Medewerk(st)er Binnendienst Sales
Mkbasics.nl | Rotterdam | minimaal 32 uur.

De functie
Heb jij de “drive” om commerciële doelstellingen te realiseren? Wil je werken bij een jonge enthousiaste club die graag met klanten en prospects werkt en wil je diensten verkopen waar je
trots op kunt zijn? Stop dan met zoeken!

De Medewerker Binnendienst Sales is o.a. verantwoordelijk voor het commerciële binnendienstproces. Je zorgt (pro)actief voor nieuwe klanten, op basis van vooraf vastgestelde targets. Je belt uitgezette commerciële acties na en verricht (koude) acquisitie naar aanleiding van signalen uit de markt, op basis van jouw eigen (markt)analyse.

Je werkt erg zelfstandig en stelt, eventueel samen met de salesmanager, offertes en contracten op. Daarnaast heb je een informerende en adviserende rol naar potentiële klanten toe. Je werkt met moderne commerciële verkooptechnieken & -middelen (o.a. telefacing). Je zorgt mede voor de naamsbekendheid van mkbasics.nl.

Je ondersteunt bij de organisatie en uitvoering van marketingactiviteiten. Hierbij kun je o.a. denken aan het organiseren van klantdagen, organiseren van commerciële digitale & fysieke mailings, onderhouden van onze social media en de content op onze website. Je levert daarnaast een actieve bijdrage aan alle marketingacties.

Kennis en ervaring
We vragen HBO werk- en denkniveau en dat je beschikt over commerciële werkervaring en affiniteit met zakelijke dienstverlening. Daarnaast ben je erg “online” ingesteld en heb je kennis en ervaring met digitale mogelijkheden. Je werkt transparant: vertelt altijd wat je gaat doen, op welke termijn je het beloofde oplevert en bent open over eventuele onvolkomenheden.

Je werkt doelgericht: je wordt gedreven door het halen van targets en kan zelf bepalen wat in nieuwe situaties het beste is om gestelde doelen te bereiken. Ook ben je flexibel in het toepassen van verschillende stijlen in het bereiken daarvan. Elk klantcontact zie je als een mogelijkheid om mkbasics.nl goed te vermarkten, zowel richting prospects als bij bestaande klanten.

Tevens herken je jezelf in het feit dat mkbasics.nl haar klanten echt wil begrijpen en communiceert op een persoonlijke en moderne wijze. Daarbij laat mkbasics.nl zien dat zij continue innoveert in haar vakgebied en daadkrachtig reageert op elk klantcontact.

Interesse?
Vertel ons waarom je in staat bent de beschreven commerciële doelstellingen te realiseren en hoe sterk je “online” bent. Doe dit door een mail te sturen naar corina.vrins@mkbasics.nl

Geschreven door: Rik Nijkamp