Vacature Medewerker Functioneel Beheer

Binnen mkbasics.nl breiden we uit en zijn op zoek naar een medewerker Functioneel Beheer met als locatie Rotterdam voor 36 uur per week.

Mkbasics.nl is dé arbodienst voor ondernemend Nederland. Wij richten ons met name op het MKB. Onze sterk groeiende klantenschare mag zich verheugen op een sterk team met affiniteit van de branche en haar wensen. Ons werk moet door zowel werkgevers als werknemers ervaren worden als plezierig, noodzakelijk en nuttig. Gezonde werkende mensen, dat is waar wij voor staan!

Je talenten en werkzaamheden

Als medewerker Functioneel Beheer ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van de applicaties VerzuimSignaal inclusief planningsagenda maar ook het beheer van Exact online en de Business Intelligence tool.

Als medewerker Functioneel Beheer stel je, in overleg met de Gebruikersgroep VerzuimSignaal functionele specificaties op. Je adviseert en ondersteunt interne gebruikers bij het gebruik van de applicaties. Je zorgt voor beantwoording van ondersteuningsvragen van gebruikers bij het gebruik van de informatiesystemen en je zet, waar nodig, vragen door naar de 2e lijn/3e lijn en bewaakt en evalueert de afhandeling. Je zorgt voor de informatie- uitwisseling met betrekking tot het functioneren van de ICT-systemen, op een dusdanige wijze dat de gebruikers optimaal zijn geïnformeerd over en worden ondersteund in het gebruik van deze systemen;

Goede communicatieve vaardigheden en het managen van verwachtingen zijn essentiële competenties.

Wat vragen wij van jou?

  • HBO- werk- en denkniveau;
  • Kennis en ervaring van relevante informatiesystemen;
  • Kennis en ervaring met testmethodieken volgens het OTAP principe;
  • Ruime ICT opleiding en ervaring in soortgelijke functies;
  • Kennis en ervaring met MS Project
  • Kennis en ervaring van het primaire proces binnen arbodienstverlening;
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring. 

Wat bieden wij jou?

Een aantrekkelijk salaris met daarnaast prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Een afwisselende functie in Rotterdam in een enthousiast team bij de grootste casemanagement organisatie van Nederland.

Past deze functie bij jou? Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten! Stuur jouw sollicitatie, vergezeld van je CV en motivatie per email naar anita.groenewoud@mkbasics.nl.

Geschreven door Anita Groenewoud.