Uitnodiging schaatsclinic Thialf

INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK

Speciaal voor ondernemers en HR-managers organiseert mkbasics.nl op donderdag 10 januari 2019 een schaatsclinic in de schaatstempel van Nederland: Thialf.

De clinic wordt gegeven door het damesmarathonteam mkbasics.nl. Meerdere seizoenen gekroond tot de beste damesschaatsploeg en ook dit seizoen reeds de nodige overwinningen op zak. Mkbasics.nl sponsort het team dit jaar voor het 10e seizoen.


Om 16:30 uur word je ontvangen met een kopje koffie of thee en heb je de mogelijkheid om de dames te zien trainen. Vervolgens worden de deelnemers verdeeld in groepen beginners, recreant en gevorderden en gaan we ons omkleden. Trainer Jan-Martien van de Wetering en het schaatsteam delen hun ervaringen over ‘optimaal presteren’ en daarna zullen ze je vervolgens leren hoe je goed blijft staan op glad ijs en hoe je je schaatstechniek kunt verbeteren. . Tot slot is er om 18.45 uur gelegenheid om samen nog een glaasje te drinken en staat er voor iedereen een heerlijke kop erwtensoep klaar.

Deelname is gratis. Je kan je eenvoudig aanmelden via het formulier onderaan op deze pagina. Mensen binnen je netwerk en/of familieleden zijn ook van harte welkom. Wacht niet te lang, want bij 50 aanmeldingen zit de schaatsclinic vol.

Praktische informatie
Datum: Donderdag 10 januari 2019
Locatie: Thialf, Heerenveen
Deelname: Gratis*

Programma **
16:30 uur - Ontvangst met koffie en thee en de mogelijkheid om het schaatsteam te zien trainen
17:00 uur - Omkleden
17:30 uur - Presentatie door trainer Jan-Martien en het schaatsteam
17:55 uur - Start schaatsclinic op de 330m baan***
18:45 uur - Afsluiting met borrel en erwtensoep

* Deelname is gratis. Het kan gebeuren dat je onverhoopt verhinderd bent. Laat dit dan zo snel mogelijk weten via stefanie.moerkerken@mkbasics.nl. Indien je echter binnen 48 uur voor aanvang van het evenement annuleert, zijn wij genoodzaakt om een no-show fee van 195 euro in rekening te brengen. Door je aan te melden voor de schaatsclinic, ga je akkoord met deze voorwaarde.

** Bij een Elfstedentocht gaat de clinic niet door.

*** Graag eigen schaatsen meenemen. Heb je die niet, dan kunnen wij deze ook voor jou huren bij Thialf.