Sportkleding op maat!

Sinds 2009 sponsort de arbodienst mkbasics.nl het dames marathonschaatsen, de @schaatsmeiden. Toppers als Wieteke Cramer, Sandra ’t Hart, Mireille Reitsma en Elma de Vries zorgden bij herhaling voor de titel "het meest aanvallende team" en vele overwinningen in het marathonschaatsen.

Wellicht zag u de mkbasics.nl kleding van de dames al op de ijsbaan. Maar misschien ook tijdens het hardlopen en/of tijdens het fietsen. De kwaliteit van de kleding is super en naar aanleiding van de vraag “is het te koop” is er contact gezocht met de leverancier Zaes. Per vandaag wordt de kleding, tegen kostprijs, aangeboden aan een ieder die een goed setje sportkleding wil! 

Persoonlijk? Dat is de dienstverlening van mkbasics.nl, onze specialisten zijn bij u om de hoek gevestigd in een van onze 50 locaties. Ook de schaatspakken kennen een persoonlijk karakter! Op het been kan uw voor- of achternaam worden gedrukt. Rijdt u wedstrijden? Dan drukken wij ook evt. uw nummer op het pak.

Tot 1 februari wordt bij elke bestellingen gratis de mkbasics.nl sportmuts t.w.v. €7,95 meegestuurd. Besteld u meer dan 2 items, dan betaald u geen verzendkosten.

Bezoek de webshop

Geschreven door: Rik Nijkamp