Sneller een betere verzekeringsdeal

Het is praktisch om uw zakelijke verzekeringen te regelen met een partij die zich ook inzet voor minder verzuim en voor snelle re-integratie van uw medewerkers. Alles onder één dak. Bovendien profiteert u dan van een premie die door collectiviteit meestal voordeliger is dan bij een lokale tussenpersoon. Overstappen is nu makkelijker dan ooit.

Sinds juli 2011 kunt u uw zakelijke inkomensverzekeringen na afloop van de contractduur op elk moment opzeggen. De opzegtermijn is één maand. De verzekering eindigt dus één maand na ontvangst van uw opzegging. 

Verzekeringen met een looptijd langer dan één jaar hebben na de contractvervaldatum een looptijd van één jaar. Dat geldt ook voor uw verzuimverzekering, die u in eerste instantie voor drie jaar hebt afgesloten en die vervolgens in principe jaarlijks wordt verlengd. 

Wilt u een voordelig en vrijblijvend voorstel van Mkbasics Assurantie Services? Bel 085-2731031 of mail naar VERZEKERINGEN voor een goed advies over uw schadeverzekeringen. 

Als u besluit met ons in zee te gaan, dan nemen wij ruim voor afloop van de contractdatum contact met u op. Wij spreken dan de actuele stand van zaken met u door en zien toe op een goed en gewenst vervolg.