Pieter van den Hoogenband op zoek naar Het Vitaalste Bedrijf van Nederland

Wat is het vitaalste bedrijf van Nederland? Pieter van den Hoogenband gaat weer op zoek naar de ondernemer die het duurzaamst met zijn werknemers omgaat. Na provinciale voorrondes maakt de zwemkampioen in november bekend wie zich Het Vitaalste Bedrijf van Nederland mag noemen.

De prijs voor Het Vitaalste Bedrijf is voor het bedrijf met een mentaal en fysiek topteam, met veel werkplezier en balans tussen inspanning en ontspanning. Van den Hoogenband gaat in elke provincie op zoek naar het vitaalste bedrijf. De twaalf provinciale winnaars nemen het aan het einde van het jaar op tegen elkaar in de strijd om de titel Het Vitaalste Bedrijf van Nederland. De winnaar daarvan wordt eind november bekendgemaakt tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam.

Werkgevers uit de twaalf provincies kunnen zich inschrijven voor de verkiezing van Het Vitaalste Bedrijf via vitaalstebedrijf.nl. Deelnemers worden beoordeeld op hun visie op gezondheid en vitaliteit in hun bedrijf, waarbij onder meer bedrijfscultuur, leiderschap en betrokkenheid van de werknemers belangrijke punten zijn.

U kunt zich ook via deze link direct inschrijven voor deze verkiezing.