Ondernemende Jobcoach(es) gezocht!

Mensen die werken in een functie die ze echt leuk vinden, presteren het beste. Een medewerker die niet goed op zijn plek zit, presteert niet optimaal. Het afgelopen jaar hebben wij onderzoek gedaan hoe wij hier een positieve bijdrage aan kunnen leveren. Dat is hard nodig, want ruim 40% is niet gelukkig in haar of zijn werk blijkt uit onderzoek.

Wij denken een passend antwoord te hebben om erop toe te zien dat mensen passend werk krijgen en met plezier naar hun werk gaan. Wij bieden medewerkers adequate begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan waarbij wij loopbaan en gezondheid met elkaar combineren op basis van ieders wensen, maar ook ieders kunnen.

Jij
Een jobcoach die van aanpakken weet. Die snapt wat niet productieve mensen aan kosten en ongemak voor de werkgever met zich meebrengen en overziet wat de gevolgen kunnen zijn voor een medewerker die niet blij wordt van haar of zijn job: financieel en sociaal. Jouw ambitie is om daarin iets te betekenen! Als Jobcoach richt je je op het duurzaam herplaatsen van de medewerker in een baan die past. Dat de schadelast voor de werkgever binnen de perken blijft en dat de medewerker werk en inkomen behoudt. Je hebt HBO werk en denkniveau, beschikt over een gerichte coaching opleiding en bent minimaal 32uur beschikbaar. Je bent ondernemend en doortastend, hebt de touwtjes strak in handen en steekt energie in een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen. Je neemt werkgevers en medewerkers werk uit handen zonder hun verantwoordelijkheden en verplichtingen over te nemen. Een blije productieve medewerker dat motiveert je!

Je vindt het een uitdaging om zelf te ondernemen in je baan en het proces zelf mede vorm te geven. Je maakt onderdeel uit van een klein start-up team, een nieuwe speedboot, met als back up een solide tanker om op adem te komen waar nodig. Zelf ben je actief, sociaal bewogen en je bent netwerker pur sang inclusief een interessant netwerk in Rotterdam.

Wij
Een leuke club mensen met liefde voor het vak en de ambitie om echt het verschil te maken voor mensen die op zoek zijn naar passend werk. Wij staan open voor alle vernieuwingen, technologisch en maatschappelijk, die van pas kunnen komen in onze dienstverlening. Wij werken in grote vrijheid en weten elkaar te vinden als dat nodig is. En overigens ook als dat niet per se nodig is. De komende 2 jaar rollen we deze nieuwe zelfstandige business unit uit over heel Nederland.

Mkbasics.nl werkt al in het hele land, met vaste regionale teams. En met een groeiend aantal klanten zit mkbasics.nl in de lift. Onze doelgroep bestaat vooral uit ondernemers in het MKB. We spreken hun taal; we zijn uit hetzelfde hout gesneden: innovatief, daadkrachtig en persoonlijk! Want we weten dat dát werkt.

We zien je reactie graag tegemoet op werkenbij@mkbasics.nl