Nieuwe overeenkomst - nieuwe Arbowet proof!

Zoals wij u eerder informeerden is sinds 1 juli de nieuwe Arbowet van kracht. Elke onderneming dient voor 1 juli 2018 een nieuwe overeenkomst te hebben met je arbodienst waarin de bepalingen van de nieuwe Arbowet zijn opgenomen. Via eerdere nieuwsberichten op de website en de nieuwsbrief informeerden wij je reeds over de inhoud van de wet. Dit is na te lezen op onze website onder nieuws.

Het was onze intentie alle klanten in september een nieuwe overeenkomst aan te bieden, dat wordt echter een maand later. Wij hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan een nieuwe opzet van onze contracten. Sinds september bieden wij je de mogelijkheid om online je arbodienstverlening af te sluiten. Komende weken sturen wij al onze klanten een link waarin de huidige contractvorm staat aangevuld met de bepaling van de nieuwe Arbowet. Deze kun je dan eenvoudig online afsluiten.

Het online afsluiten kun je volledig zelfstandig of met hulp van een van onze collega’s doen. Je eigen casemanager of onze collega’s Helena en Rahoul helpen je graag. Helena en Rahoul zijn bereikbaar op 088 - 273 1000.

Papieren contract

Wil je de contracten toch liever op papier dan bestaat in de online tool bij stap 1 ook de mogelijkheid het contract uit te printen en handmatig in te vullen en op te sturen. Indien gewenst ondersteunen we daar natuurlijk ook graag bij.

Andere contract vorm?

Wil je van gedachten wisselen over een andere contractvorm dan helpt je casemanager je daar graag.