Schaatsteam mkbasics.nl blijft winnen!

Vandaag won Lisa van der Geest de eerste marathon op natuurijs in Noordlaren. De wedstrijd was live te volgen via de NOS. Ongetwijfeld zal het beeld vandaag en morgen voorbij (blijven) komen in de media. De beelden van de laatste minuten van de wedstrijd en een interview met Lisa van de Geest staan onder een link van RTV Noord.

Niet alleen zakelijk groeit mkbasics.nl, ook het marathonteam wint meer en meer wedstrijden. Inmiddels zijn meer dan de helft van de 14 wedstrijden om de cup gewonnen en is het team dominant in de wedstrijden. Volgende week reizen de dames naar Oostenrijk voor wedstrijden, mits de Elfstedentocht zich niet aandient.

In samenwerking met de (schaats)media organiseert mkbasics.nl een actie onder schaatsend Nederland waar natuurlijk ook alle collega’s aan mee mogen en kunnen doen. Ben jij actief op de ijzers en zoek je een sponsor kijk dan op de site van PROSKATING.  Mkbasics.nl zal op deze manier ook goed zichtbaar zijn tussen recreatief schaatsend Nederland. De eerste 100 aanmeldingen zijn reeds binnen.

Geschreven door Rik Nijkamp (directeur).