Meer werkgeluk voor onze klanten!

"Gek toch eigenlijk dat er zoveel aandacht is voor stress en verzuim in Nederland, maar niet voor werkgeluk. Waarom is er voor alles een week, maar niet voor werkgeluk, wat iedereen graag wil?” Dat dachten Fennande van der Meulen en Maartje Wolff in het najaar van 2017. In 2018 riepen zij de laatste week van september uit tot International Week of Happiness at Work. Want als je gelukkig bent op je werk, presteer je beter, dat is inmiddels wel bewezen. Werkgeluk maakt gezonder, succesvoller, productiever, innovatiever en creatiever. Bij mkbasics.nl zijn we het daar helemaal mee eens, ook wij geloven dat… en daarom ondersteunen wij graag bij het ontwikkelen van meer werkgeluk voor onze klanten.


Doe mee met het gratis webinar

Tijdens de Week van het Werkgeluk, op dinsdag 22 september van 10:00 tot 11:00 uur, organiseert Happy Office een gratis webinar waarin meer verteld wordt over de pijlers van werkgeluk en hoe je daar mee aan de slag kunt. Je kan je hier aanmelden.


Opleiding tot Werkgelukdeskundige

Wil je verder aan de slag met werkgeluk en dit oppakken in jouw organisatie? Volg dan de opleiding tot Werkgelukdeskundige van Happy Office. Als klant van mkbasics.nl krijg je daarop 10% korting*. Tijdens deze opleiding, die je zowel in een blended als 100% online variant kunt volgen dit najaar, krijg je alle wetenschappelijke kennis, tools, praktijkvoorbeelden en bewezen effectieve interventies om zelf het verschil te maken in jouw organisatie. Meer info over de opleiding vind je hier.

* Om gebruik te maken van de korting vermeld je bij je aanmelding mkbasics.nl en je klantnummer.

Het Happy Office Manifest

Met Het Happy Office Manifest creëer je stap voor stap een positieve werkcultuur voor jezelf, het team en de organisatie. Daarbij gaat het niet over salaris, vers fruit en gemaakt blij zijn, maar over betekenis, voldoening, verbinding en plezier. Over veiligheid, goed samenwerken en resultaten behalen die ertoe doen. De auteurs Maartje en Fennande wisselen wetenschap en theorie af met praktijkvoorbeelden, succesverhalen, waardevolle oefeningen en tips. Met Het Happy Office manifest kun je meteen aan de slag. In het boek wordt vanuit verschillende invalshoeken ingegaan op werkgeluk en het werken aan een positieve werkcultuur: persoonlijk, team en organisatie. Daarnaast vind je 12 van de favoriete ideeën van de auteurs om direct op te pakken.
Over hoe om te gaan met werkgeluk in coronatijd schreven de auteurs een extra hoofdstuk dat te downloaden is van hun website, de link daarvoor vind je in het boek. 

Je kunt bij mkbasics.nl Het Happy Office Manifest winnen! Hoe? Deel onder deze post jouw ideeën over hoe je werkgeluk kunt vergroten. Wil je het boek aanschaffen? Dan kan dat via deze link.