Medewerker marketing communicatie gezocht!

Wij werven weer! Wij zijn op zoek naar een marketing communicatie medewerk(st)er. Een nieuwe collega die van aanpakken weet. Een kenner van marketing communicatie en die ook snapt wat verzuim aan kosten en ongemak voor de werkgever met zich meebrengt en overzien wat de gevolgen kunnen zijn voor de medewerker.

Wij zoeken een marketing communicatie medewerk(st)er voor Rotterdam (28-32uur)!

Jij
Een collega die van aanpakken weet. Je bent een kei in je vak, maar tevens geïnteresseerd in de markt van de (bedrijfs)gezondheidszorg. Je begrijpt wat niet productieve mensen aan kosten en ongemak voor de werkgever met zich meebrengen en overziet wat de gevolgen kunnen zijn voor een medewerker: financieel en sociaal. Jouw ambitie is het ook om daarin iets te betekenen!

Als marketing communicatie medewerk(st)er bepaal je mede ons beleid en vervul je daarnaast een uitvoerende rol. Jouw creativiteit wordt volop benut bij het initiëren en coördineren van onze marketingstrategie en het (externe) communicatiejaarplan. Je signaleert externe (markt)ontwikkelingen, trends in de bedrijfsgezondheidszorg en weet dat communicatief goed te vertalen.

Ook ben je een ster in het schrijven van teksten. Jij inspireert via de website, Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Daarnaast weet je iedere keer weer de aandacht van de doelgroep weet te trekken door bijvoorbeeld nieuwe online strategieën, maar ook via beproefde kanalen als een digitale nieuwsbrief. Websites en hoe deze adequaat aan te wenden kennen geen geheimen voor je.

Je vind het een uitdaging om zelf te ondernemen in je baan en het proces zelf mede vorm te geven. Je maakt onderdeel uit van een klein team binnen een ambitieuze organisatie. Je werkt zelfstandig en professioneel en adviseert gevraagd en ongevraagd je collega’s. Zelf ben je actief & sociaal bewogen. Je wilt werken in Rotterdam en hebt een afgeronde HBO opleiding marketing/ communicatie met enige jaren werkervaring.

Wij
Een leuke club mensen met liefde voor het vak en de ambitie om echt het verschil te maken voor werkgevers en werknemers. Wij staan open voor alle vernieuwingen, technologisch en maatschappelijk, die van pas kunnen komen in onze dienstverlening. Wij werken in grote vrijheid en weten elkaar te vinden als dat nodig is. En overigens ook als dat niet per se nodig is.  

Als marketing communicatie medewerk(st)er kun je rekenen op een werkweek met volop afwisseling, contact met collega’s en aansprekende klanten en een marktconform salaris, voorzien van een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Mkbasics.nl werkt al in het hele land, met vaste regionale teams. En met een groeiend aantal klanten zit mkbasics.nl in de lift. Onze doelgroep bestaat vooral uit ondernemers in middelgrote bedrijven. We spreken hun taal; we zijn uit hetzelfde hout gesneden: innovatief, daadkrachtig en persoonlijk! Want we weten dat dát werkt.

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag, voorzien van cv en motivatie en met vermelding van je opzegtermijn en een salarisindicatie op werkenbij@mkbasics.nl. Heb je vragen over de functie dan kun je bellen met Karen van Lohuizen (Senior Recruiter) op 06 - 52501599.