(Junior) Medewerker communicatie gezocht!

Mensen die werken in een functie die ze echt leuk vinden, presteren het beste. Een medewerker die niet goed op zijn plek zit, presteert niet optimaal. Het afgelopen jaar hebben wij onderzoek gedaan hoe hier een positieve bijdrage aan kunnen leveren. Dat is hard nodig, want ruim 40% is niet gelukkig in haar of zijn werk blijkt uit onderzoek.

Wij denken een passend antwoord te hebben om erop toe te zien dat mensen passend werk krijgen en met plezier naar hun werk gaan. Wij bieden medewerkers adequate begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan waarbij wij loopbaan en gezondheid met elkaar combineren op basis van ieders wensen, maar ook ieders kunnen

Jij
Een collega die van aanpakken weet. Die snapt wat niet productieve mensen aan kosten en ongemak voor de werkgever met zich meebrengen en overziet wat de gevolgen kunnen zijn voor een medewerker die niet blij wordt van haar of zijn job: financieel en sociaal. Jouw ambitie is om daarin iets te betekenen!

Als (junior) communicatiemedewerker vervul je een uitvoerende rol. Jouw creativiteit wordt volop benut bij het initiëren en coördineren van onze marketingstrategie en het (externe) communicatiejaarplan. Je signaleert externe (markt)ontwikkelingen, trends in de bedrijfsgezondheidszorg en weet dat communicatief goed te vertalen.

Ook ben je daarnaast een ster in het schrijven van teksten. Jij inspireert via de website, Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Daarnaast weet je iedere keer weer de aandacht van de doelgroep weet te trekken door bijvoorbeeld nieuwe online strategieën, maar ook via beproefde kanalen als een digitale nieuwsbrief. Websites en hoe deze adequaat aan te wenden kennen geen geheimen voor je.

Je vind het een uitdaging om zelf te ondernemen in je baan en het proces zelf mede vorm te geven. Je maakt onderdeel uit van een klein start-up team, een nieuwe speedboot, met als back up een solide tanker om op adem te komen waar nodig. Je werkt zelfstandig en professioneel en adviseert gevraagd en ongevraagd je collega’s. Zelf ben je actief & sociaal bewogen. Je wilt werken in Rotterdam en hebt een afgeronde HBO opleiding marketing/ communicatie met bij voorkeur 2 jaar werkervaring.

Wij
Een leuke club mensen met liefde voor het vak en de ambitie om echt het verschil te maken voor mensen die op zoek zijn naar passend werk. Wij staan open voor alle vernieuwingen, technologisch en maatschappelijk, die van pas kunnen komen in onze dienstverlening. Wij werken in grote vrijheid en weten elkaar te vinden als dat nodig is. En overigens ook als dat niet per se nodig is. De komende 2 jaar rollen we deze nieuwe zelfstandige business unit uit over heel Nederland.

Als junior communicatiemedewerker kun je rekenen op een werkweek met volop afwisseling, contact met collega’s en aansprekende klanten en een marktconform salaris, voorzien van een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Mkbasics.nl werkt al in het hele land, met vaste regionale teams. En met een groeiend aantal klanten zit mkbasics.nl in de lift. Onze doelgroep bestaat vooral uit ondernemers in middelgrote bedrijven. We spreken hun taal; we zijn uit hetzelfde hout gesneden: innovatief, daadkrachtig en persoonlijk! Want we weten dat dát werkt.

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag, voorzien van CV en motivatie en met vermelding van je opzegtermijn en een salarisindicatie op werkenbij@mkbasics.nl . Heb je vragen over de functie dan kun je bellen met Karen van Lohuizen (Senior Recruiter) op 06 - 52501599.