Even voorstellen : Iris van der Stelt

Voor het 8ste seizoen op rij sponsort mkbasics.nl het damesteam in het marathonschaatsen.

Na de eerste avond in Leeuwarden donderdag won gisterenavond in Utrecht onze Italiaanse schaatsster Francesca Lollobrigida na sterk teamwerk de tweede wedstrijd van de eerste KPN marathon vierdaagse vlak voor onze Iris die als 2e finishte. Een herhaling van de uitslag van donderdag. Een bijzondere vermelding voor onze Lisa van der Geest die bijna 20 ronden lang alleen op kop reed, maar vlak de finish werd teruggepakt.  Gisteren stelden wij Francesca aan u voor, nu Iris. 

Even voorstellen: Iris van der Stelt

‘Momenteel ben ik bezig met mijn master ‘pediatric physical therapy’ (kinder fysiotherapie) en werk ik als basis fysiotherapeut naast het schaatsen.  

Mijn eerste gewonnen marathon was in 2015 in Dronten, de Jan Maarten Heideman Bokaal. En ik won het Open Oostenrijks Kampioenschap in 2016 op de Weissensee. Afgelopen jaar won ik ook de KPN marathon Cup in Groningen en was ik winnares van het jongerenklassement 2016. 

Mijn favoriete wedstrijden zijn die op de Weissensee in Oostenrijk. De prachtige omgeving en de sfeer maken het erg speciaal.

Slogan: ’Stay positive, work hard, make it happen!’