Een nieuwe stap als casemanager ?

 Heeft het je verder kunnen ontwikkelen voor jou prioriteit, maar krijg je nu daarvoor onvoldoende mogelijkheden aangereikt ? Kom dan eens met mkbasics.nl praten. Wij zijn door sterke groei en het doorstromen naar volgende functies nu op zoek naar casemanagers en senior casemanagers. Wij willen gedreven mensen met ambitie en verantwoordelijkheidszin en die vooral ook met plezier willen werken.
 
mkbasics.nl is een leuke club van 150 mensen met liefde voor het vak en kennis van zaken. Wij willen ontwikkelen, en stilstaan is voor ons dus geen optie. We vinden het dus belangrijk dat ook jij openstaat voor alle vernieuwingen, technologisch en maatschappelijk. Daarmee groei jij, en groeien ook wij. En onze arbeidsvoorwaarden zullen je zeker aanspreken. 
 
De volledige vacaturemelding staat hier.
 
Wil je eerst vrijblijvend even met iemand van ons praten ? Dat kan, bel dan Karen van Lohuizen (HRM mkbasics.nl) 06 - 5250 1599, Thecla Jansen (manager mkbasics.nl) 06 5250 1702 of met collega Mark Lindeboom (bedrijfsarts en vakgroepleider) op 06 - 5250 1116.
 
Wellicht is het voor jou dit de start voor een interessante nieuwe carriere.