Een nieuwe carrierestap als bedrijfsarts ?

Heeft het je verder kunnen ontwikkelen voor jou prioriteit, maar krijg je nu daarvoor onvoldoende mogelijkheden aangereikt ? Kom dan eens met mkbasics.nl praten. Wij zijn door sterke groei en het doorstromen naar volgende functies vrijwel continue op zoek naar nieuwe mensen. Wij zoeken nu bedrijfsartsen. Enthousiaste en gedreven mensen met ambitie en verantwoordelijkheidszin en die vooral ook met plezier willen werken.

mkbasics.nl is een leuke club van 150 mensen met liefde voor het vak en kennis van zaken. Wij willen ontwikkelen, en stilstaan is voor ons dus geen optie. We vinden het dus belangrijk dat ook jij openstaat voor alle vernieuwingen, technologisch en maatschappelijk. Daarmee groei jij, en groeien ook wij. En onze arbeidsvoorwaarden zullen je zeker aanspreken. 

Wij hebben nu een aantal plaatsen vrij als bedrijfsarts in het noorden en oosten van Nederland. Alle details vind je in onze vacaturemelding bedrijfsarts. 

Wil je eerst vrijblijvend even met iemand van ons praten ? Dat kan, bel dan Karen van Lohuizen (HRM mkbasics.nl) 06 - 5250 1599, Thecla Jansen (manager mkbasics.nl) 06 5250 1702 of met collega Mark Lindeboom (bedrijfsarts en vakgroepleider) op 06 - 5250 1116.

Wellicht is het voor jou dit de start voor een interessante nieuwe carriere.