Dienstverlening mkbasics.nl na 1 juni 2020

Mkbasics.nl blijft zoveel mogelijk op afstand werken

In het algemeen geldt voor onze dienstverlening dat onze medewerkers zo veel mogelijk op afstand blijven werken. Op die manier kunnen we maximaal bijdragen aan de gezondheid van jouw en onze medewerkers en de verspreiding van het coronavirus onder controle houden.

Face-to-face contact geleidelijk opstarten

Vanaf medio juni maken we het weer mogelijk om het eerste spreekuur met jouw medewerkers face-to-face op een aantal spreekuurlocaties uit te voeren.

Vanwege alle hygiëne- en veiligheidsmaatregelen wordt het aantal beschikbare locaties geleidelijk uitgebreid. We starten medio juni met tien beschikbare locaties en breiden dat aantal iedere twee weken met tien nieuwe locaties uit. Op de website van bedrijfsonderdeel Arbo Unie vind je meer informatie over welke locaties het betreft. In onze flyer Samenwerken aan een gezonde organisatie staat alle informatie voor je op een rij inclusief de hygiëne- en veiligheidsrichtlijnen die we daarbij hanteren. Jouw medewerker wordt vooraf door ons geïnformeerd over de aangepaste werkwijze.

Onderzoek dienstverlening op afstand

Tenslotte is de afgelopen weken duidelijk geworden dat veel organisaties in Nederland door de recente ervaringen op zoek zijn naar een andere manier van werken. Ook wij onderzoeken hoe we onze dienstverlening voor jouw organisatie verder kunnen optimaliseren op basis van wat we de afgelopen tijd hebben ervaren.

We blijven graag met jou samenwerken om jouw medewerkers gezond te houden.

Meer informatie

Heb je nog een vraag of behoefte aan toelichting, dan kun je altijd contact opnemen met je eigen casemanager.