De BeLife Vitaliteit kalender 2021!

Met de nieuwe Vitaliteit kalender van BeLife (zusteronderneming) breng je verschillende vitaliteitsthema’s op een unieke manier onder de aandacht bij jouw medewerkers. Door de gemeenschappelijkheid van de thema’s te koppelen aan herkenbare thema’s in de seizoenen, is het aansprekend voor iedereen.

Gebruik de kalender als kapstok om workshops, events en/of andere programma's op een unieke manier onder de aandacht te brengen bij de medewerkers. Elke maand hebben we een pakkend thema waarmee de medewerkers aan de slag gaan. Kies zelf welk thema of welke thema´s passen bij jouw organisatie. De thema's zijn te koppelen aan landelijke campagnes zoals bijvoorbeeld de dag van de slaap, fiets naar je werkdag of de week van de werkstress. 

Online vitaliteitsprogramma

Met de vitaliteitsprogramma’s breng je verschillende vitaliteitsthema’s op een laagdrempelige en enthousiaste manier onder de aandacht bij jouw medewerkers. De vitaliteitsprogramma’s zijn er in verschillende werkvormen én op diverse thema’s. Dankzij deze verschillende werkvormen en thema’s maak je een vitaliteitsprogramma dat past bij jouw organisatie!

Klik hier voor de brochure.

Meer informatie? 

Ben je benieuwd wat BeLife voor jouw organisatie kan betekenen op het gebied van vitaliteit? Of wil je de Vitaliteit kalender ontvangen? Neem dan contact met ze op via 088-3301400 of mail info@belife.nl.