Competitie MKB Vitaal Bokaal 2012

Mensen die dagelijks voldoende bewegen hebben een betere algemene gezondheid. Daarom voeren veel bedrijven een actief gezondheidsbeleid. Ze bevorderen daarmee naast de vitaliteit ook de inzetbaarheid van hun werknemers. 

Geef dit beleid nu een extra impuls. Door mee te strijden om de MKB Vitaal Bokaal 2012. 


Tips, tools, tricks & treats
We bewegen te weinig, eten te veel en worden te dik. Hierdoor lopen we een steeds groter risico op welvaartsziekten zoals hart- en vaatproblemen en diabetes, die de inzetbaarheid van werknemers verminderen. Bedrijven nemen daarom maatregelen die meer beweging stimuleren. Hier vindt u tips, tools, tricks & treats van mkbasics.nl om uw mensen in actie te krijgen.

De 10.000 stappen per dag filosofie
Voor volwassenen geldt het advies om per dag 30 minuten extra te bewegen. Dat komt neer op circa 4.000 stappen bovenop onze dagelijks gemiddelde van 6.000 stappen. Hieruit is de 10.000 stappennorm ontstaan. Hoe bevordert u als werkgever op een leuke manier dat uw medewerkers die 30 minuten extra bewegen? Door ze meer te laten lopen, want dat kan bijna iedereen. 

Loopcompetitie in teamverband
De competitie om de Vitaal Bokaal 2012 daagt uw medewerkers uit om in teamverband minimaal 10.000 stappen per dag te zetten. Tussen 16 april en 30 juni 2012 overbruggen ze daarmee virtueel de afstand tussen Amsterdam en Berlijn (600 km). Een stappenteller brengt hun stappen in kaart.

Doe mee en win een reis naar Berlijn
Het meest vitale MKB-bedrijf wint de MKB Vitaal Bokaal 2012 plus een reis naar Berlijn voor het hele team (niet te voet). Meldt u voor woensdag 18 april aan via www.mkbvitaal2012.nl