3 Casemanagers gezocht

Wij werven weer! Wij zijn op zoek naar 3 extra casemanagers voor minimaal 24 uur p/w. Casemanagers die van aanpakken weten. Die snappen wat verzuim aan kosten en ongemak voor de werkgever met zich meebrengt en overzien wat de gevolgen kunnen zijn voor de medewerker.

Wij zoeken de 3 Casemanagers voor de regio's Rotterdam, regio Eindhoven en Noord Oost Nederland.

Jij
Een casemanager die van aanpakken weet. Die snapt wat verzuim aan kosten en ongemak voor de werkgever met zich meebrengt en overziet wat de gevolgen kunnen zijn voor de medewerker. Financieel en sociaal. Jouw ambitie: dat de schadelast voor de werkgever binnen de perken blijft en dat de medewerker werk en inkomen behoudt. Je bent ondernemend en doortastend, hebt de touwtjes strak in handen bij het re-integratieproces en steekt energie in een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen. Je neemt werkgever en werknemer werk uit handen zonder hun verantwoordelijkheden en verplichtingen over te nemen. Zij hebben hun eigen verantwoordelijkheid en daar spreek je hen ook op aan. Geen flauwekul.

Wij
Een leuke club van mensen met liefde voor het vak en kennis van zaken. Die openstaan voor alle vernieuwingen, technologisch en maatschappelijk, die van pas kunnen komen in onze arbodienstverlening. Bij mkbasics.nl werken gedreven casemanagers, bedrijfsartsen en andere specialisten die in grote vrijheid optreden en elkaar weten te vinden als dat nodig is. En overigens ook als dat niet per se nodig is. We werken in het hele land, met vaste regionale teams. En met een groeiend aantal klanten, want mkbasics.nl zit in de lift. Onze doelgroep bestaat vooral uit ondernemers in middelgrote bedrijven. We spreken hun taal; we zijn uit hetzelfde hout gesneden. Innovatief, daadkrachtig en persoonlijk! Want we weten dat dát werkt.

Wij vragen

  • hbo-kennis- en denkniveau (of hoger)
  • bij voorkeur opleiding casemanagement 
  • goede communicatieve vaardigheden: niet te meegaand
  • daadkracht

Wij bieden

  • een leuke baan voor minimaal 24uur per week met een prima salaris en geweldige secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals een riante pensioen- en WGA hiaatregeling, een laptop, telefoon en indien nodig een auto van de zaak.
  • ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen via onder meer scholing en trainingen. We verwachten ook dat je hier gebruik van maakt: stilstaan is geen optie.
  • leuke collega’s die begrijpen waar jij mee bezig bent en wat jou beweegt.

​Interesse?
Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar info@mkbasics.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Debby van der Zalm 06-525 00 375.