Wat is VerzuimSignaal

VerzuimSignaal is een verzuimvolgsysteem met volledige integratie van de Wet Verbetering Poortwachter.

VerzuimSignaal is ontwikkeld en vormgegeven door experts met een jarenlange ervaring in de arbo- en verzuimmarkt. Zij zijn zich bewust van de ontwikkelingen en behoeften die leven in de markt. Dit bewustzijn zorgt ervoor dat bij de (door)ontwikkeling van deze applicatie de nadruk blijft liggen op gebruiksvriendelijkheid. 

VerzuimSignaal is volledig web-based en biedt een hoge mate van beschikbaarheid. Je kunt, waar je je ook bevindt, overal en 24 uur per dag inloggen. Extra investeringen in hard- en software zijn daardoor niet nodig. De kosten voor beheer, onderhoud, hosting en ontwikkeling zijn opgenomen in het abonnement waardoor je weet waar je financieel aan toe bent. De taakmanager binnen de applicatie waarschuwt je tijdig voor nog uit te voeren taken en verzuimsignalen. Deze zijn ook in je eigen mailbox te ontvangen waardoor je niet dagelijks hoeft in te loggen. Dit levert je naast gemak, ook tijdsbesparing op.

VerzuimSignaal is ontwikkeld vanuit de werkgeversgedachte waarmee bij de (door)ontwikkeling gebruiksvriendelijkheid voorop blijft staan. Ondertussen zijn daar diverse gebruikers met benodigde back-office functionaliteiten bij gekomen. Bij het ontwikkelen hiervan is de gebruikersvriendelijke interface in stand gebleven. De applicatie is door iedereen zeer eenvoudig te hanteren, onder meer door de beschikbare functies afhankelijk te maken van de rol van de gebruiker. Zodoende beschikt iedere gebruiker over de informatie die nodig is.

Door continu in gesprek te zijn met onze Business partners worden marktontwikkelingen op de voet gevolgd. Hierdoor biedt Verzuimsignaal onderscheidende functionaliteiten voor vele doelgroepen. Door op functionaliteiten te klikken krijg je een beeld van deze onderscheidende functionaliteiten.

De kracht van Verzuimsignaal blijkt uit de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Hierbij doen wij geen concessies aan de gewenste hoge mate van veiligheid, snelheid en continuïteit.