Interessante links

Arbo Unie is de businesspartner van werkgevers en werknemers bij het verbeteren van de gezondheid, veiligheid en inzetbaarheid van mensen op de werkvloer. 
www.arbounie.nl


Fysergo is een landelijk werkend interventie- en adviesbedrijf met circa 70 eigen professionals en een netwerk van 140 re-integratie-centra. De professionals van Fysergo bieden een integrale aanpak van gezondheidsmanagement voor de zakelijke markt. Fysergo staat voor het effectief terugdringen en beheersen van verzuim, het optimaliseren van de inzetbaarheid van uw werknemers en het implementeren van gezondheids- en vitaliteitsoplossingen die uw organisatie daadwerkelijk vooruit helpen. Fysergo beschikt over deskundigheid op het gebied van arbeidsfysiotherapie, bedrijfsfysiotherapie, inspanningsfysiologie, psychologie, revalidatie, vitaliteit, bedrijfsmaatschappelijk werk, ergonomie en gezondheidsmanagement.
www.fysergo.nl


Kennis van sociale zekerheid is geld verdienen. Werkgevers en verzekeraars kunnen veel geld besparen met het regisseren van verzuim en waar mogelijk het voorkomen van langdurige arbeidsongeschiktheid.  Elke verzuimdag kost gemiddeld zo'n € 295,-. 
www.cs-opleidingen.nl