Training Preventiemedewerker Upgrade (vervolgtraining) november 2020

in Beemdstraat 1, Eindhoven

In de vernieuwde Arbowet krijgt de Preventiemedewerker een prominentere rol bij het ondersteunen van de werkgever bij de zorg voor gezond en veilig werk voor alle medewerkers. De ééndaagse training Preventiemedewerker UPGRADE bij Arbo Unie helpt je hierbij!

De wetgever redeneert dat het succes van een preventiemedewerker vooral afhangt van diens persoonlijke kwaliteiten en positie binnen de onderneming. Daarom krijgen de ondernemingsraad (OR) en/of Personeelsvertegenwoordiging (PVT) instemmingsrecht bij de selectie en benoeming en vaststelling van diens positie in de hiërarchie.

De prominentere rol vraagt om een krachtige persoonlijkheid.

In het speelveld van werkgever, Ondernemingsraad (OR), werknemers en externe deskundigen zal de preventiemedewerker een “spin in het web” moeten zijn. Dit vraagt naast inhoudelijke deskundigheid vooral ook om kwaliteiten op het gebied van communicatie, benaderbaarheid, doortastendheid en planmatigheid.

Extra cursusinformatie
Datum: dinsdag 10 november 2020
Prijs: 434,00 euro
Inclusief cursusmateriaal, certificaat, koffie/thee en lunch

Arbo Unie biedt al enkele jaren de basistraining Preventiemedewerker aan. Deze UPGRADE gaat verder en wel met het volgende programma:

Ochtend:

Wat heb je als preventiemedewerker te doen?

  • Opfrissen basiskennis (RI&E methoden & context, incl. dynamische RI&E)
  • Is je RI&E inspectie-proof?
  • Vernieuwde Arbowet & impactanalyse voor jou als preventiemede-werker

Middag:

Hoe ga ik dat als preventiemedewerker doen en met wie?

  • Positionering & strategie van de Preventiemedewerker
  • Het programma bestaat (vooral) uit interactieve werkvormen waarin de theorie samen met jou wordt vertaald naar je eigen situatie.

Voor wie
De training is bedoeld voor werknemers die de functie van preventiemedewerker invullen en medewerkers die al belast zijn met het ontwikkelen en bewaken van arbobeleid. De deelnemer heeft al ervaring in de rol van preventiemedewerker of de basistraining Preventiemedewerker al gevolgd. 

Meer informatie
Wil je meer weten bekijk dan onze uitgebreide leaflet.

Belangstelling?
Meld je dan aan via het inschrijfformulier op deze pagina. Wij ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training. 
Voor informatie of vragen over deze training neem je contact op met giel.beijer@arbounie.nl.

Schrijf je in voor deze training

Persoonlijke gegevens

Organisatie gegevens

Bij annulering tussen 4-2 weken voor aanvang van de training wordt 50% van het cursusbedrag berekend. Na deze periode is bij annulering het volledige cursusbedrag verschuldigd. Natuurlijk kunt u een vervangende deelnemer sturen. Bij onvoldoende aanmeldingen (min. 6) behoudt Arbo Unie het recht om de training te annuleren.

Belangrijke informatie

Event: Training Preventiemedewerker Upgrade (vervolgtraining) november 2020
Status: Open
Locatie: Beemdstraat 1, Eindhoven
Datum:
Aanvang: 09:00
Eindtijd: 16:30
Prijs: € 434,- (excl. BTW)