Preventie: online workshop thuisadministratie voor werknemers - Gesloten

in Internet locatie

De “online workshop thuisadministratie” is een preventieve manier om schulden tegen te gaan. Het is een workshop voor werknemers die thuis een bananendoos vol ongeopende post hebben en geen overzicht meer hebben in hun administratie. Een groep waarvan we er steeds meer voorbij zien komen. Eén van de grootste oorzaken van schulden is het geen overzicht meer hebben in de eigen administratie!

De workshop biedt concrete handvatten over hoe je het moeten aanpakken om weer overzicht te krijgen. Heel simpel en stapsgewijs wordt uitgelegd wat je kan doen om de administratie weer te ordenen, vanaf de bananendoos tot aan weer overzicht hebben en weten wat je uitgeeft. Geschreven in Jip en Janneke teksten is de workshop er een die echt iedereen kan doen.

Op een gegeven moment komt men in de workshop op een punt dat men moet overgaan tot het invullen van een formulier via een link. Die informatie is dan weer voorhanden, omdat dan overzichtelijk in de mappen zit door de eerste stappen van de workshop. Als je het formulier hebt ingevuld, dan heb je inzichtelijk wat je inkomen is en of je misschien gebruik kunt maken van eventuele toeslagen vanuit de overheid. Maar je weet ook wat je vaste lasten zijn, welke kosten wellicht te hoog zijn wat je aan het eind van de maand overhoudt, of niet... 

Bij dat laatste zal je moeten bezuinigen. Houd je wat over dan kan je sparen of aflossen als er schulden zijn. Kortom: een “doe-het-zelf-pakket” overzicht krijgen in je eigen administratie!

Kosten
De kosten zijn uiteraard beperkt. Neem voor meer informatie contact op met Hettie Schuring via info@socialeraadsvrouw.nl of 038-3333842.

Belangrijke informatie

Event: Preventie: online workshop thuisadministratie voor werknemers
Status: Gesloten
Locatie: Internet locatie
Datum:
Aanvang:
Eindtijd:
Prijs: € 0.00 incl. BTW