De Toekomst van Werk - Gesloten

in Utrecht, Oude Tolhuys

Mkbasics.nl organiseert op 19 juni het evenement "De Toekomst van Werk"

Speciaal voor ondernemers en HR managers/ adviseurs organiseert mkbasics.nl op 19 juni een bijeenkomst in het Oude Tolhuys te Utrecht, Weg naar Rhijnauwen 13-15
3584 AD Utrecht

De bijeenkomst start om 15.00 uur, wordt gepresenteerd gastspreker Prof. dr. Willem van Rhenen,  hoogleraar Engagement & Productivity aan Nyenrode, en door Rik Nijkamp, directeur van mkbasics.nl en is kosteloos. 

De beide sprekers nemen u resp. mee in de onderwerpen ‘Werkstress bestaat niet’ en ‘de actuele wet- en regelgeving m.b.t. arbodienstverlening’.  Aan het eind van de dag gaat u naar huis met een duidelijk beeld over hoe u stress kunt voorkomen alsook inzake in de verplichtingen die de (nieuwe) wetgeving met zich meebrengt. Daarnaast heeft u leuke contacten op kunnen doen tijdens de borrel.

Het programma is als volgt;

14:30 uur ontvangst
15:00 uur “Werkstress bestaat niet, je kunt het wel creëren!” door Prof. dr. Willem van Rhenen
15:45 uur Presentatie nieuwe Arbowet door drs. Rik Nijkamp, directeur mkbasics.nl
16:30 uur Vragenronde
17:00 uur Netwerkborrel
18:00 uur Einde

Heeft u interesse in het bijwonen van de bijeenkomst schrijf u dan vandaag nog in!

*Omdat wij alles moeten plannen en tijdig reserveren zijn wij wel verplicht het volgende met u te delen. Mocht u binnen 48 uur voor aanvang annuleren, dan zijn wij genoodzaakt u € 195,- in rekening te brengen. Doet u dat tijdig en eerder dan is er niks aan de hand, maar wij gaan er gewoon vanuit dat u van de partij bent.

Belangrijke informatie

Event: De Toekomst van Werk
Status: Gesloten
Locatie: Utrecht, Oude Tolhuys
Datum:
Aanvang: 14:30
Eindtijd: 18:00
Prijs: Kosteloos