Wat beweegt jou - mkbasics
verzuimcoach_logo

Don nodig?


06 37 70 87 05
file_download

Download whitepaper

list

Naar de test

Ik ben Don

Verzuimcoach nieuwe stijl. Wie zich ziek meldt, krijgt met mij te maken. Met mijn aanpak: no nonsense, recht voor z’n raap. Ik wil mensen zo snel als dat kan weer aan het werk krijgen. Daarbij kunnen ze rekenen op mijn persoonlijke aandacht. Maar met flauwekul moet je bij mij niet aankomen. Ik spreek je aan op je verantwoordelijkheid.

Hoe doe jij dat als ondernemer?
Wat beweegt jou?

De werkwijze van Don

Ik ben Rik

Directeur van mkbasics.nl. Een arbodienst die het anders doet. Wij zijn klaar met verzuim, ons gaat het om maximale inzet. Zelf leveren wij maximale inzet om jouw verzuimkosten in te perken. Maximale inzet verwachten we ook van je medewerker om de draad weer op te pakken. En van jou om te zorgen dat je personeel gemotiveerd en fit blijft. Want wij weten:

Het resultaat van mkbasics.nl

Hard en Zacht

Don en Rik hebben elkaar gevonden in hun visie op inzet en de eigen verantwoordelijkheid die iedereen daarin heeft. Ze treden hard op als dat moet maar staan ook steevast voor je klaar. Net als al hun collega’s. Ze geloven niet in één aanpak, maar stellen wel de vraag: wat beweegt jou? Met als doel: zo veel mogelijk inzet.

Wat voor ondernemer ben jij?

Vergelijk jezelf nu met andere
succesvolle ondernemers