Workshop In Beweging Online (start 8 april 2021) - Gesloten

in Online
Vitaliteit

Wil je weten wat die risico’s zijn en welk risico je zelf loopt? En wil je weten wat je moet doen om de risico’s op lang zitten te verkleinen?
Volg dan deze workshop. Het geeft je inzicht in je eigen zit- en beweeggedrag en handvaten hoe ook jij meer uit je stoel kunt komen tijdens de werkdag.

Extra cursusinformatie
De workshop bestaat uit 3 sessies van elk 1,5 uur. Aanvangstijd: 15.30 uur.

Data
Sessie 1: donderdag 8 april 2021
Sessie 2: donderdag 6 mei 2021
Sessie 3: donderdag 3 juni 2021

Prijs
750,00 euro - Inclusief Fitbit Charge 4, persoonlijk actieplan en handige hand-outs met tips om gelijk toe te passen

Programma

  • In de eerste sessie brengen we het zitgedrag in beeld en leer je wat de nadelen zijn van veel en lang zitten. En wat de voordelen zijn van meer bewegen. Met die informatie onderzoek jij jouw reden om meer te bewegen en minder te zitten.

  • In de tweede sessie geven we inzicht in de huidige maatregelen om minder te zitten. En maak jij je eerste stap naar meer bewegen. Wat dat is, bepaal je zelf.

  • De derde sessie draait om volhouden. Tussen de sessies in krijg je een korte huiswerkopdracht om het geleerde in de praktijk te brengen. En met een wekelijkse tip over zitten en bewegen houden we jouw aandacht vast.

Voor wie
De training is bedoeld voor iedereen die zittend werk verricht of nieuwsgierig is naar het verkleinen van risico’s bij te lang zitten.

Meer informatie
Wil je meer weten bekijk dan onze uitgebreide leaflet.

Belangstelling
Meld je dan aan via het formulier aan de rechterkant van deze pagina. Wij ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training.

Voor informatie of vragen over deze training neem je contact op met wendel.post@arbounie.nl of erwin.spekle.arbounie.nl.

Belangrijke informatie

Event: Workshop In Beweging Online (start 8 april 2021)
Status: Gesloten
Locatie: Online
Datum:
Aanvang: 15:30
Eindtijd: 17:00
Prijs: € 750,-