Kosteloos en vrijblijvend loopbaanadvies? Kom naar Verbanen! - Gesloten

in Rotterdam, Max Euwelaan 72

Tijdens de Week van de Loopbaan zal Verbanen op 18 en 20 september haar deuren openen voor werkgevers, werknemers, maar ook werkzoekenden die belangstelling hebben voor een kosteloos en vrijblijvend advies met betrekking tot loopbaanvragen.

Daarnaast kunnen HR-verantwoordelijken advies krijgen hoe het potentieel van personeel aan te spreken.

De Week van de Loopbaan is een initiatief van Noloc die hiermee aandacht wil geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen en alle vormen van persoonlijke begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

Wat kun je Verbanen vragen?
Tijdens de Week van de Loopbaan kun je uiteenlopende vragen stellen aan één van onze Verbanen consultants zoals: hoe moet ik als werkgever omgaan met een door ziekte absente werknemer en hoe zit het met wet- en regelgeving? Zit ik als werknemer nog wel op de juiste job en moet ik gaan overwegen te Verbanen? Maar ook kan je voor hele praktische zaken terecht zoals een check van je CV en motivatiebrief. Voor al je vragen ben je van harte welkom!

Op dinsdag 18 september verwelkomen wij je op de locatie in Rotterdam, Max Euwelaan 72 van 9:15 tot 12:15 en van 13:00 tot 16:30.

Voor al je loopbaanvragen krijg je de gelegenheid om te spreken met onze coaches.

Je kan je aanmelden door het formulier aan de rechterkant van deze pagina in te vullen of door een mail te sturen naar info@verbanen.nl onder vermelding van Week van de Loopbaan of WVL in de onderwerp regel. Vermeld daarnaast je naam, telefoonnummer, gewenste dag en tijdstip. In de week voorafgaand aan de Week van de Loopbaan zal je een uitnodiging ontvangen.

Klik hier voor meer informatie of kijk op www.verbanen.nl.

Belangrijke informatie

Event: Kosteloos en vrijblijvend loopbaanadvies? Kom naar Verbanen!
Status: Gesloten
Locatie: Rotterdam, Max Euwelaan 72
Datum:
Aanvang: Begintijd 9:15 en 13:00
Eindtijd: Eindtijd 12:15 en 16:30
Prijs: Kosteloos