Webinar persoonlijk leiderschap - Gesloten

in www.BeHealthi.nl

Om topprestaties te kunnen leveren moet je voortdurend verantwoordelijkheid en initiatief nemen en worden uitgedaagd om creatieve oplossingen aan te dragen. Het is dus belangrijk dat iedereen hun talent, denkkracht, energie en enthousiasme optimaal benut. Dit vraagt om constante persoonlijke en professionele groei.

Deze persoonlijke en professionele groei is te realiseren vanuit 'persoonlijk leiderschap ': weten wie je bent, waar je voor staat en hoe je met je talent een maximale bijdrage kan leveren. Onze partner op het gebied van vitaliteit (Fysergo), organiseert de komende maanden via een vitaliteitsplatform een zestal Webinars.

Het webinar ‘persoonlijk leiderschap’ is de eerste van 6 webinars. De 5 volgende zijn:  

  • Bewegen & werk
  • Talent & werk
  • Mentale kracht
  • Voeding
  • Slapen

Hoe kun je deelnemen?

Als deelnemer kun je de Webinar live bekijken (inclusief de mogelijkheid live vragen te stellen via de chat) en kijk je evt. de Webinar op een later tijdstip terug. Je hebt een jaar lang de mogelijkheid om de professional vragen te stellen via de chat. De investering bedraagt € 19.50 exc. BTW per Webinar. Voor overige varianten om deel te nemen klik hier.

Aanmelden

Goed dat jij investeert in je persoonlijk leiderschap! Stuur een mail naar Janneke de Valk met daarin je naam, adres en de gewenste investering je wilt doen en je wordt tijdig uitgenodigd om deel te nemen. 

Belangrijke informatie

Event: Webinar persoonlijk leiderschap
Status: Gesloten
Locatie: www.BeHealthi.nl
Datum:
Aanvang: 11:00
Eindtijd: 12:00
Prijs: € 19,50 excl. BTW