UNIT 4 webinar Tweestaps verificatie - Gesloten

in Internet

Unit4, leverancier van VerzuimSignaal, organiseert in het kader van de nieuwe privacywetgeving een webinar, waar je je gratis voor kunt aanmelden. Dit betreft de  webinar ‘tweestapsverificatie’.

Op 25 mei 2018 moet de bedrijfsvoering van elk bedrijf voldoen aan de nieuwe Europese privacywetgeving (GDPR). In Nederland bekend onder de naam: Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze wetgeving stelt strenge eisen aan de beveiliging en de opslag van persoonsgegevens. In het kader hiervan wordt voor alle gebruikers van VerzuimSignaal een zogenaamde tweestapsverificatie verplicht (dit is nu al voor enkele gebruikers, zoals alle medische gebruikers, het geval). Tweestapsverificatie betekent dat een gebruiker zich twee keer moet authenticeren, bijvoorbeeld eerst met een gebruikersnaam en wachtwoord en daarna met een unieke code. Wat dit nu precies betekent in de praktijk wordt toegelicht in dit webinar.

Op 5 maart om 11 uur wordt de webinar 'Tweestapverificatie' (of TAN verificatie genoemd) georganiseerd. Via de onderstaande link kun je je aanmelden.

Aanmelden voor het webinar

De webinar wordt opgenomen. Wanneer je je hebt ingeschreven en toch verhinderd bent, wordt de link van de opname met je gedeeld.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anita Groenewoud (Projectmanager), 

T +31882720032
M +31652500032
E anita.groenewoud@mkbasics.nl

Belangrijke informatie

Event: UNIT 4 webinar Tweestaps verificatie
Status: Gesloten
Locatie: Internet
Datum:
Aanvang: 11:00
Eindtijd: 11:30
Prijs: Gratis