Uitnodiging schaatsclinic Thialf - Gesloten

in Thialf Heerenveen

Speciaal voor ondernemers/ HR managers organiseert mkbasics.nl op dinsdag 16 februari 2016 een schaatsclinic in de volledig vernieuwde schaatstempel van Nederland: Thialf.

De clinic wordt gegeven door het damesmarathon team mkbasics.nl. Meerdere seizoenen gekroond tot de beste damesploeg en dit seizoen reeds de nodige overwinningen op zak. Mkbasics.nl ondersteunt het team dit jaar voor het 4e seizoen. Continue op het hoogste niveau te presteren vergt nogal iets van de mens. Naast de fysieke voorbereiding en de verantwoorde gezonde voeding is ook het mentale aspect erg belangrijk. Trainer Jack de Rijke en o.a. Iris van der Stelt en Elma de Vries delen hun ervaring over ‘optimaal presteren’ graag met u. 

Na de presentatie worden alle deelnemers verdeeld in beginners, recreant en gevorderden en gaan we ons omkleden. De schaatsmeiden zullen u vervolgens leren hoe u goed blijft staan op glad ijs. Na ruim een uur plezier op het ijs is er rond 18.00 uur gelegenheid om samen nog een glaasje te drinken.

Deelname is gratis, en u kunt u eenvoudig aanmelden op deze pagina, rechts. Wacht niet te lang want bij 50 aanmeldingen stoppen we.
Een flyer van dit evenement kunt u hier downloaden.


Programma

15:00 uur Ontvangst met koffie 
15:30 uur Welkom door Rik Nijkamp (directeur mkbasics.nl)
15:45 uur Presentatie door Jack de Rijke (schaatstrainer)
16:30 uur Omkleden 
17:00 uur Schaatsen op de 330 meter baan***
18:00 uur Afsluiting met borrel en erwtensoep

Ik ontmoet u graag op 16 februari. 

Met hartelijke groet,

Jolanda van Berlo
Coria Vrins
Janneke de Valk
 

* Bij een Elfstedentocht gaat de clinic niet door.
** Mocht u onverhoopt verhinderd zijn begrijpen wij dat. Indien u echter binnen 48 uur voor aanvang moet afzeggen zijn wij genoodzaakt u een deel van de kosten in rekening te brengen, zijnde 198 euro.
*** Wij rekenen erop dat u zelf uw schaatsen meeneemt. Schaatsen zijn natuurlijk ook te huur in Thialf.

Belangrijke informatie

Event: Uitnodiging schaatsclinic Thialf
Status: Gesloten
Locatie: Thialf Heerenveen
Datum:
Aanvang: 15:00
Eindtijd: 19:00
Prijs: € 0.00 incl. BTW